Κολλέγιο Αθηνών: «Επανήλθε η ομαλή κυκλοφορία όλων στο campus» – Η ανακοίνωση του σχολείου

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό καθώς υπήρξαν αναφορές για εισβολή εξωσχολικών με μαχαίρια στον χώρο του συγκροτήματος.

Ψυχικό: Αναφορές για εισβολή εξωσχολικών με μαχαίρια στο Κολλέγιο Αθηνών – Δεν εντόπισε κάτι ύποπτο η αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους στους χώρους του Κολλεγίου και δεν εντόπισαν κάποιο ύποπτο πρόσωπο.

Το Κολλέγιο Αθηνών ενημέρωσε επίσημα πριν από λίγο τους γονείς των μαθητών για το περιστατικό.

Κολλέγιο Αθηνών: Η ανακοίνωση του σχολείου

«Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε για περιστατικό που αναστάτωσε τη σχολική ζωή σήμερα στο campus του Ψυχικού. Πληροφορηθήκαμε για την παρουσία δύο εξωσχολικών στο campus, που δεν μπήκαν με φυσιολογικό τρόπο από τις πύλες του Σχολείου. Κρίναμε ότι το περιστατικό ενδεχομένως ενείχε κίνδυνο για την ασφάλεια των μαθητών και μαθητριών μας.

Κατόπιν αυτού κινητοποιήσαμε όλον τον μηχανισμό ασφαλείας του Σχολείου και καλέσαμε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο Σχολείο και ανέλαβε υπηρεσία για εξονυχιστικό έλεγχο του Campus.

Το προσωπικό ασφαλείας του Σχολείου μας κινήθηκε ακαριαία και οι εκπαιδευτικοί παρέμειναν με τις μαθήτριες και τους μαθητές στις τάξεις τους. Με μήνυμα του President ενημερώθηκαν οι μαθητές, ώστε να μην ανησυχούν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Όλες οι μαθήτριες και όλοι οι μαθητές μας παρέμειναν ασφαλείς.

Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι της Αστυνομίας και επανήλθε η ομαλή κυκλοφορία όλων στο campus».

Κολλέγιο Αθηνών ανακοίνωση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ