Κιβωτός του Κόσμου: Κατήγγειλε την ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος ο ανήλικος από την δομή του Βόλου

Νέα καταγγελία για την «Κιβωτό του Κόσμου» βλέπει το φως της δημοσιότητας, την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τα οικονομικά της ΜΚΟ και των μελών της.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Απολύθηκαν τρεις εργαζόμενοι – Ήταν στενοί συνεργάτες του πατρός Αντωνίου

Όπως είχε αποκαλύψει το enikos.gr, η Ασφάλεια του Βόλου ερευνούσε την περίπτωση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου από πρώην κορυφαίο στέλεχος της «Κιβωτού» στην δομή του Βόλου. Τον ανήλικο είχε υποδείξει στην κατάθεσή του στο Τμήμα Ανηλίκων, ο 19χρονος που πρώτος άνοιξε τον «χορό» των καταγγελιών, οι οποίες στη συνέχεια πήραν την μορφή «χιονοστιβάδας».

Η εισαγγελία Βόλου είχε διατάξει την Ασφάλεια να βρει τον ανήλικο και να του πάρει κατάθεση. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., πριν από δύο ημέρες, μετέβησαν στον Βόλο και κάτω από άκρα μυστικότητα πήραν κατάθεση από τον ανήλικο, ο οποίος κατήγγειλε ότι ηγετικό στέλεχος της δομής του προέβη σε ασελγείς πράξεις. Η κατάθεση διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα ερευνήσει αν ισχύουν όσα καταγγέλλει ο ανήλικος.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Με χρήματα της ΜΚΟ αγοράστηκε η μεζονέτα στην Ραφήνα

«Κιβωτός του Κόσμου»: Απολύθηκαν τρεις εργαζόμενοι – Ήταν στενοί συνεργάτες του πατρός Αντωνίου

Στην απόλυση τριών στενών συνεργατών του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, προχώρησε σήμερα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «Κιβωτού του Κόσμου», σύμφωνα με το MEGA.

Συγκεκριμένα εκτός της ΜΚΟ τέθηκαν:

«Κιβωτός του Κόσμου»: Τι συνέβη στην έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στον Κολωνό – Τα μετρητά, οι λίρες και οι ισχυρισμοί της πρεσβυτέρας
  • ο 35χρονος παιδαγωγός από την δομή της Πωγωνιανής που έχει καταγγελθεί από παιδιά για βίαιες και κακοποιητικές συμπεριφορές
  • η σύζυγος του 35χρονου, επίσης από την δομή της Πωγωνιανής. Πρόκειται για την κοινωνική λειτουργό που ήταν μέλος του προηγούμενου ΔΣ.
  • ο 35χρονος με καταγωγή από το Ιράκ, ο οποίος ήταν γενικός διευθυντής της «Κιβωτού» στην Αθήνα.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ και οι τρεις αποδέχτηκαν την απόλυσή τους και έλαβαν την προβλεπόμενη αποζημίωση. Την ίδια στιγμή, το νέο ΔΣ της «Κιβωτού του Κόσμου» ζητά νομική ασυλία προκειμένου να συνεχίσει το έργο του.

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση είναι καθημερινές, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αρμόδιων αρχών τόσο για τα οικονομικά της «Κιβωτού» και των μελών της προηγούμενης διοίκησης, όσο και για τις καταγγελίες περί ασέλγειας και κακοποίησης σε βάρος ανηλίκων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ