Κίνηση: “Έμφραγμα” στην άνοδο του Κηφισού – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στο ρεύμα ανόδου του Κηφισού.

Τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr. Τα προβλήματα ξεκινούν τουλάχιστον από το ύψος του Περιστερίου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε νωρίτερα, ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στην νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, από το ύψος των διοδίων Αφιδνών, λόγω χιονοπτώσεων.

Στην Αθηνών-Λαμίας, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας των βαρέως τύπου οχημάτων και η διαλογή των φορτηγών από την Τροχαία γίνεται πιο πριν, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην άνοδο του Κηφισού.

Την τελευταία ώρα σημειώνεται σφοδρή χιονόπτωση στη Μαλακάσα, γεγονός που δυσχεραίνει την κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό, κυρίως από το 37ο έως το 44ο χλμ.

Προβλήματα, ωστόσο, στην κυκλοφορία παρατηρούνται και σε άλλους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου, όπως στην Λ. Κηφισίας και την Μεσογείων.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση στην Αττική

Κηφισός - μποτιλιάρισμα

Κηφισός κίνηση

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ