Κηφισιά: Χειροπέδες σε 29χρονο για 16 κλοπές σε μαγαζιά – Υποδυόταν τον διανομέα φυλλαδίων

Συνελήφθη ένας 29χρονος στην Κηφισιά σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, επειδή άρπαζε κινητά, χρήματα και άλλα αντικείμενα από μαγαζιά. Παράλληλα, εξιχνιάστηκαν 16 κλοπές.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος συνελήφθη χθες Πέμπτη (21/09) στην Κηφισιά έπειτα από έρευνα που έκανε η Αστυνομία για κλοπές σε μαγαζιά σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, o δράστης έμπαινε στα καταστήματα με το πρόσχημα ότι μοίραζε φυλλάδια ή πούλαγε κουπόνια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο άνδρας έβαζε τα φυλλάδια πάνω από κινητά, χρήματα ή άλλα προσωπικά αντικείμενα των υπαλλήλων και επειδή δεν του έδιναν σημασία, τα έπαιρνε πίσω, αρπάζοντας παράλληλα και ό,τι είχε καλύψει με αυτά.

Σε άλλες περιπτώσεις, εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι οι υπάλληλοι απουσίαζαν από το πόστο τους και άρπαζε σαν να μην συμβαίνει τίποτα κινητά, χρήματα ή άλλα αντικείμενα.

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν 16 κλοπές στις περιοχές του Παγκρατίου, της Νέας Ιωνίας, της Κηφισιάς, του Αγίου Δημητρίου, της Νέας Ερυθραίας, της Αγίας Παρασκευής, της Λυκόβρυσης, της Νέας Σμύρνης, της Πεύκης και της Ηλιούπολης.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Τέλος, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ