Κατερίνη: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στην 38χρονη μητέρα που απανθρακώθηκε – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Πέμπτης 3 Αυγούστου την 38χρονη Βέρα Σαρηγιαννίδου, μητέρα τριών παιδιών, η οποία έχασε τη ζωή της μέσα στο αυτοκίνητό της όταν εκείνο ξαφνικά πήρε φωτιά στην Κατερίνη.

Κατερίνη: «Πρωτοφανής η ανάφλεξη του αυτοκινήτου» – Τι λένε οι ειδικοί για την 38χρονη που απανθρακώθηκε

Ειδικότερα, η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου Κατερίνης, ενώ η ταφή της έγινε στο κοιμητήριο του Αρωνά.

Κατερίνη: Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 38χρονης μητέρας που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της

Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο, όταν γύρω στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 29/7, η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για κατάσβεση φωτιάς σε όχημα επί της οδού Φαρμάκη, έξω από παιδότοπο.

Κατερίνη: «Δεν ξέρουμε πώς έγινε, απλά κάηκε» – Τι λέει στο enikos.gr ο πατέρας της 38χρονης που απανθρακώθηκε

Όταν όμως οι πυροσβέστες κατέφθασαν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη κατασβεστεί και εντός του οχήματος βρέθηκε η άτυχη γυναίκα απανθρακωμένη.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές τα αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας είναι η «ολική απανθράκωση» μετά τη φωτά που προκλήθηκε στο όχημα.

Ακόμη, η τοπική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η άτυχη 38χρονη εισέπνευσε καπνό, έχασε τις αισθήσεις κι έτσι δεν μπόρεσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ