Κατερίνη: «Δεν ξέρουμε πώς έγινε, απλά κάηκε» – Τι λέει στο enikos.gr ο πατέρας της 38χρονης που απανθρακώθηκε

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για την οικογένεια της άτυχης γυναίκας η οποία απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της χθες στην Κατερίνη. Ο πατέρας της μίλησε στο enikos.gr και περιέγραψε πως ακόμη δεν έχει ενημέρωση για το τι ακριβώς συνέβη.

Του Μίλτου Σακελλάρη

«Δεν ξέρουμε πώς έγινε, απλά κάηκε», μας είπε χαρακτηριστικά. «Το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει βλάβη. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έγινε. Απλά πήγε στην δουλειά της και έγινε αυτό. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με την απώλεια», ανέφερε ο κ. Γιάννης.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν βίντεο από τη στιγμή της περισυλλογής του αυτοκινήτου. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί πως έπιασε φωτιά. «Ήρθε η Πυροσβεστική αλλά η γυναίκα δεν τα κατάφερε», μας είπε ένας άνδρας που είδε την φωτιά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που όμως δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής επισήμως, το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει την ώρα που ξέσπασε η φωτιά και η 38χρονη μητέρα τριών παιδιών που το οδηγούσε δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο τοπικό μέσο odelalis.gr, η γυναίκα κινούνταν με το όχημα της επί της οδού Φαρμάκη, με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο, όταν ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή. Σταμάτησε το αυτοκίνητο δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης, αλλά η ίδια δεν πρόλαβε να κατέβει από το όχημα, το οποίο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ