Περιφέρεια Αττικής: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά

«Κλείδωσε» ότι θα είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής. Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν συνεχή ραντεβού και επαφές για την αναζήτηση του προσώπου που θα λάβει το “γαλάζιο” χρίσμα για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, μετά τη δυσαρέσκεια της Πειραιώς για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ζάππειο, την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη πυρκαγιές στη χώρα.

Από την πρώτη στιγμή ένα από τα ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν αυτό του υφυπουργού Εθνική Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος ξεκίνησε έκτακτες επιθεωρήσεις σε στρατιωτικές μονάδες για την αξιολόγηση των μέτρων ασφάλειας και πυρασφάλειας, μετά την έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στην Νέα Αχγίαλο, κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες, η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά, έρχεται ακόμη πιο κοντά.  Στο “γαλάζιο” στρατόπεδο καταγράφεται θετικό κλίμα για την υποψηφιότητά του, η οποία φαίνεται πως έχει “κλειδώσει”.

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, καθώς οι ανακοινώσεις μπορεί να είναι θέμα ημερών, ενδεχομένως και θέμα ωρών. Το πιθανότερο είναι οι επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν την Τρίτη.

Πάντως, ο κ. Χαρδαλιάς όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τα σενάρια περί υποψηφιότητάς του στην Περιφέρεια Αττικής, απέφυγε να απαντήσει και είπε χαμογελώντας: «Αυτή είναι λάθος ερώτηση, σε λάθος στιγμή».

Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Παπανικολάου, το όνομα του οποίου είχε επίσης ακουστεί για την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε πως θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας.

«Με όλη μου την αγάπη.
Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.
Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.
Για αυτά που έρχονται.
Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”.
Τα καλύτερα είναι μπροστά» έγραψε ο Δήμαρχος Γλυφάδας σε ανάρτησή του στο Facebook.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ