Κατερίνη: Θρίλερ με την μητέρα τριών παιδιών που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της – Πώς ξεκίνησε η φωτιά

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο μιας μητέρας τριών παιδιών στην Κατερίνη, η οποία απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της. Η 38χρονη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο. Γύρω στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 29/7, η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για κατάσβεση φωτιάς σε όχημα επί της οδού Φαρμάκη, έξω από παιδότοπο.

Όταν όμως οι πυροσβέστες κατέφθασαν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη κατασβεστεί και εντός του οχήματος βρέθηκε η γυναίκα απανθρακωμένη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που όμως δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής επισήμως, το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει την ώρα που ξέσπασε η φωτιά και η γυναίκα που το οδηγούσε δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο τοπικό μέσο odelalis.gr, η γυναίκα κινούνταν με το όχημα της επί της οδού Φαρμάκη, με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο, όταν ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή. Σταμάτησε το αυτοκίνητο  δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης, αλλά η ίδια δεν πρόλαβε να κατέβει από το όχημα, το οποίο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες.

Πριν ακόμα φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο, οι περαστικοί προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες χέρια και να σώσουν την γυναίκα, όμως δεν τα κατάφεραν.  Όταν έφτασαν στο σημείο συγγενείς της άτυχης μητέρας, εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, ενώ το ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.

Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί  η Πυροσβεστική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ