Καματερό: Καρέ καρέ η στιγμή που o σκύλος επιτίθεται και δαγκώνει τον 9χρονο – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Ένα 9χρονο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από σκύλο στο Καματερό. Σε βίντεο που προβλήθηκε στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποτυπώνεται καρέ καρέ η επίθεση.

Όπως φαίνεται, το ζώο άρπαξε το πόδι του παιδιού. Μάταια ο ιδιοκτήτης και η γυναίκα που ήταν μαζί με τον 9χρονο προσπαθούσαν να τον σταματήσουν. Ο σκύλος ήταν εξαγριωμένος και επικρατούσε πανικός.

Όλα ξεκίνησαν λίγο νωρίτερα, έξω από το κατάστημα του φροντιστή του σκύλου που τον κρατούσε δεμένο. Δύο παιδιά πέρασαν από μπροστά του. Το ένα σταμάτησε και χάιδεψε το σκύλο. Η παρέα με τον 9χρονο ερχόταν από την αντίθετη πλευρά. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που ακολούθησε: ο σκύλος ξαφνικά άρχισε να τρέχει προς την παρέα των παιδιών.

Ο μικρός με τα υπόλοιπα παιδιά και μια γυναίκα που τα συνόδευε προσπάθησαν να τον αποφύγουν. Τότε ο σκύλος άρπαξε τον 9χρονο από το χέρι και από το πόδι και τον δάγκωνε. Ο ιδιοκτήτης, αλλά και η γυναίκα προσπάθησαν να σώσουν το παιδάκι από τα δόντια του.

Η γυναίκα αγκάλιασε τον 9χρονο που έκλαιγε ασταμάτητα. Ξαφνικά, ο σκύλος εμφανίστηκε να κυνηγάει ένα κορίτσι, που έπεσε κάτω ενώ έτρεχε. Ένας γείτονας βγήκε έξω να βοηθήσει και μαζί με τον ιδιοκτήτη κατάφεραν τελικά να τον σταματήσουν.

«Το παιδί έχει πάθει σοκ» λέει ο πατέρας του

«Είχε πάθει σοκ, ούτε καν έκλαιγε όταν ήρθα και τον βρήκα. Κλαίγανε τα ανίψια μου τα οποία δεν είχαν υποστεί κάποιο δάγκωμα αλλά είχαν πάθει ψυχολογικό σοκ και ο μικρός δεν έκλαιγε από το σοκ του. Είχε δύο πληγές στο πόδι, πήγαμε και του κάναμε ράμματα. Δύο πληγές αρκετά βαθιές» είπε ο πατέρας του ανήλικου στο Mega.

Ο πατέρας του αγοριού περιέγραψε τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησαν τα παιδιά, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους: «Κυνήγησε και τα άλλα τα παιδιά απλά τον μικρό τον δάγκωσε. Και κρύφτηκαν πίσω από κάτι αυτοκίνητα, έπεσε κάτω η ανιψιά μου και μπήκανε κάποια άλλα σκυλιά τα οποία την γνωρίζουνε και την προφύλαξαν και τότε σταμάτησε».

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, ο ιδιοκτήτης του σκύλου, όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει για την υγεία του παιδιού, αλλά έφυγε από το σημείο: «Αυτό που με ενόχλησε είναι που δεν έδειξε ένα ενδιαφέρον μετά το συμβάν. Δηλαδή να έρθει να ρωτήσει “τι κάνει το παιδί; Είναι καλά κτλ”. Εξαφανίστηκε. Έγινε το συμβάν και εξαφανίστηκε. Κλείδωσε τον σκύλο μέσα στο μαγαζί του και έφυγε, πήγε στο σπίτι του. Τον ψάξαμε και τον βρήκαμε. Δε θα εμφανιζόταν. Και αφού τον βρήκαμε τότε εμφανίστηκε στην Αστυνομία. Αν δεν τον ψάχναμε, δε θα είχε εμφανιστεί».

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης υποστήριξε ότι δεν είναι δικό του το σκυλί αλλά του γιου του και ότι συνήθως τον βγάζει βόλτα με φίμωτρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ