Καλλιθέα: Η στιγμή του σφοδρού τροχαίου με μία νεκρή και δύο τραυματίες – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρό τροχαίο με μία 44χρονη νεκρή και δύο σοβαρά τραυματισμένες γυναίκες, συνέβη λίγο μετά τις 12:00 σήμερα (01/04) το μεσημέρι, στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Θησέως.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Mega, μια 77χρονη επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο γυναίκες.

Από το τροχαίο ατύχημα έχασε τη ζωή της η οδηγός της μηχανής, ετών 44, ενώ και η 43χρονη συνοδηγός αλλά και η 77χρονη πεζή έχουν τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύονται στο Τζάνειο.

Το MEGA εξασφάλισε βίντεο από τη στιγμή του σφοδρού τροχαίου στην Καλλιθέα, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε μία γυναίκα.

Το χρονικό

Η 44χρονη η οδηγός της μηχανής κινούμενη στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα με κατεύθυνση από Πειραιά προς Αθήνα, παρέσυρε μία 77χρονη γυναίκα, που διέσχιζε την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση από αριστερά προς τα δεξιά ως προς την πορεία της μηχανής.

Τραγικό αποτέλεσμα του τροχαίου είναι ο θανάσιμος τραυματισμός της οδηγού, ο σοβαρός τραυματισμός της πεζής καθώς επίσης και ο ελαφρύς τραυματισμός της 43χρονης συνεπιβάτιδας στη μηχανή.

Για την νεκρή οδηγό αναμένεται νεκροψία – νεκροτομή, ενώ από την πεζή ελήφθη ποσότητα αίματος για να διαπιστωθεί, αν υπάρχουν αλκοόλ ή άλλες τοξικές ουσίες στον οργανισμό της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ