Καλλιθέα: “Είμαι αθώα, αιμορραγούσε όταν ήρθε σπίτι” – Τι λέει η 51χρονη που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον σύντροφό της

Ότι είναι αθώα εξακολουθεί να υποστηρίζει η 51χρονη, που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον σύντροφό της, στην Καλλιθέα.

Η γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ισχυρίστηκε ότι η ίδια απλά διαπίστωσε τον τραυματισμό του 62χρονου, που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένουν.

«Το βράδυ της Παρασκευής ήρθε μεθυσμένος και ήταν τραυματισμένος όπως έκπληκτη διαπίστωσα όταν ξάπλωσε. Κουβάλαγε μαχαίρι στην κάλτσα του. Αιμορραγούσε του έδωσα πρώτες βοήθειες. Ειδοποίησα το ΕΚΑΒ αμέσως. Δεν θα του έκανα κακό, αν και διαφωνούσαμε» δήλωσε αρχικά η 51χρονη.

Oι γείτονες του ζευγαριού έκαναν λόγο για συχνούς καβγάδες και περιστατικά ξυλοδαρμού.

Το 2012, υπήρξε καταγγελία σε βάρος της γυναίκας πως είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγό της με μαχαίρια, ενώ σε ημερολόγιο που φέρεται να κρατούσε είχε αναφέρει αρκετές φορές πως ήθελε να κάνει κακό στον σύντροφο της.

«Τον φιλοξενώ χρόνια. Έπινε πολύ, ορισμένες φορές ήταν βίαιος. Κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια», είπε η 51χρονη.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ξίφος, αλλά και τρία μαχαίρια, μεταξύ των οποίων και το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά του 62χρονου, και το οποίο εντοπίστηκε πλυμένο.

O 62χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ωστόσο, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, ενώ η κατηγορούμενη αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ