Κέβιν Σπέισι: Του απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίων ανδρών

Ο Κέβιν Σπέισι πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη, καθώς του απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις, όπως επιβεβαίωσε τη Δευτέρα η βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατηγόρησε τον βραβευμένο με ‘Οσκαρ ηθοποιό Κέβιν Σπέισι σε σχέση με τους ιστορικούς ισχυρισμούς για σεξουαλικά αδικήματα, αφότου οι εισαγγελείς ενέκριναν την απαγγελία κατηγοριών τον περασμένο μήνα σε βάρος του ηθοποιού, ο οποίος αναμένεται να δικαστεί την Πέμπτη.

Στον βραβευμένο με Όσκαρ 62χρονο Αμερικανό ηθοποιό απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών. Αντιμετωπίζει επίσης μια πρόσθετη κατηγορία ότι υποχρέωσε ένα άτομο σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Η ανακοίνωση

“Ο Κέβιν Σπέισι Φόουλερ, 62 ετών (26.07.1959) κατηγορήθηκε επίσημα σήμερα (Δευτέρα 13 Ιουνίου) με τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης κατά τριών ανδρών. Κατηγορήθηκε επίσης ότι έκανε έναν άνθρωπο να συμμετάσχει σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του”, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Ο πρώτος καταγγέλλων δήλωσε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από το διάσημο ηθοποιό δύο φορές το Μάρτιο του 2005 στο Λονδίνο.

Ο δεύτερος άνδρας τον καταγγέλλει κι εκείνος ότι είχε δύο δυσάρεστες συναντήσεις μαζί του. Την πρώτη φορά δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στο Λονδίνο τον Αύγουστο του 2008 από τον ηθοποιό, ενώ τη δεύτερη τον ανάγκασε να συμμετάσχει σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συγκατάθεση.

Ο τρίτος άνδρας τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση στο Γκλόστερσαιρ, τον Απρίλιο του 2013.  Τα ονόματα των ανδρών δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο Σπέισι φέρονται να τελέστηκαν την περίοδο μεταξύ των ετών 2005 και 2013.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ