Καλαμάτα: «Ήταν ο πατέρας του παιδιού που ασκούσε πίεση στο δικό μου» – Τι λέει για τον δράστη ο άνδρας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Τα όσα συνέβησαν σήμερα το πρωί περιέγραψε ο πατέρας, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην Καλαμάτα. Όπως καταγγέλλει, δράστες της επίθεσης φέρονται να είναι συγγενείς ενός μαθητή, που κάνει bullying στο δικό του παιδί.

Ο πατέρας, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με σπασμένη μύτη και πλευρά, έχει καταθέσει μήνυση και έχει ζητήσει ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη. 

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν δύο άνδρες άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου του, που ήταν σταματημένο σε φανάρι. Οι δράστες ξυλοκόπησαν τον γονέα, ο οποίος μόλις είχε αφήσει το παιδί του έξω από το σχολείο. Ο τραυματισμένος πατέρας βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει, προκειμένου να γλιτώσει, ενώ βρήκε τελικά καταφύγιο μέσα στο προαύλιο του σχολείου, όντας αιμόφυρτος.

Ένας εκ των ανδρών που του επιτέθηκαν, σε έξαλλη κατάσταση επιχείρησε να τον ακολουθήσει μέσα στο σχολείο, ωστόσο, τον συγκράτησαν άλλοι γονείς και συνέχισε να απειλεί το θύμα φωνάζοντας έξω από τα κάγκελα του σχολείου μπροστά στα μάτια του παιδιού του, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή LiveNews του Mega. Την περασμένη Παρασκευή, το θύμα και ο πατέρας του άλλου παιδιού είχαν μία συζήτηση έξω από το δημοτικό σχολείο, που πραγματοποιήθηκε σε ήπιο κλίμα, σύμφωνα με τον τραυματία.

Τι λέει ο τραυματίας πατέρας: «Το παιδί του ασκούσε πίεση στο παιδί μου»

Το θύμα μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε τον λόγο που δέχτηκε την επίθεση. «Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι μου έχει συμβεί, είναι κάτι αδιανόητο. Άφησα το παιδί μου στο σχολείο και όταν ήμουν στο φανάρι σταματημένος, μου έκαναν επίθεση ο ένας από αριστερά και ο άλλος από δεξιά και άρχισαν να με γρονθοκοπούν. Διέφυγα και παράτησα το αυτοκίνητο μου μέσα στη μέση. Συνέχισαν να με κυνηγούν, να με βρίζουν, να με απειλούν. Δεν ήθελα να πάω από το σχολείο του παιδιού αλλά τα κάγκελα ήταν περιμετρικά και δεν μπορούσα να κάνω κάτι», λέει αρχικά.

Όπως περιγράφει στη συνέχεια, «όταν ήμουν αιμόφυρτος, ένας από τους δράστες μου έλεγε πως “θα βγάλεις το παιδί μου τρελό, θα με κάνεις να πάω το παιδί μου σε ψυχολόγο”» και εξήγησε ότι «είχαμε μία συζήτηση την Παρασκευή με τον πατέρα, γιατί το παιδί του ασκούσε πίεση στο παιδί μου, και αυτό που του είπα, με πολύ ευγενικό τρόπο, είναι πως επειδή υπάρχει θέμα και μπορεί να μην μπορούμε ως γονείς να βοηθήσουμε, πως υπάρχουν ειδικοί». «Τον ενημέρωσα πως θα κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί μου. Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα», πρόσθεσε.

«Τον αναγνώρισα, ήταν ο ένας απ’ αυτούς που μου έκαναν επίθεση. Ο πατέρας του παιδιού. Απ’ ότι με ενημέρωσαν οι υπόλοιποι γονείς, ο άλλος ήταν ο θείος του παιδιού, ο οποίος ήρθε ακόμη και έξω από το σχολείο και απειλούσε και τους καθηγητές. Εμένα με φυγάδευσαν στα γραφεία του διευθυντή. Έχει έρθει η αστυνομία στο νοσοκομείο, έχω καταθέσει μήνυση, έχω ζητήσει ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη», κατέληξε ο τραυματίας πατέρας.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ