Καλαμάτα: Γνωστός με το ψευδώνυμο «Αμερικάνος» ο 47χρονος που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς

Το σενάριο η δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Καλαμάτα: Κατέληξε ο 47χρονος που πυροβόλησαν στο κέντρο της πόλης

Το θύμα, που ζούσε στο παρελθόν στις ΗΠΑ, ήταν γνωστό με το ψευδώνυμο «Αμερικάνος», σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονική επίθεση έγινε το πρωί της Παρασκευής, στη διασταύρωση των οδών Ύδρας και Σόλωνος, στο κέντρο της Καλαμάτας. Ο 47χρονος κινείτο με τη μηχανή του επί της οδού Ύδρας, όταν δίπλα του σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δύο άνδρες.

Δολοφονική επίθεση στην Καλαμάτα: Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες – «Τον χτύπησαν και μετά τον πυροβόλησαν»

Καλαμάτα συμπλοκή

Είχαν έναν σύντομο διάλογο και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί. Αμέσως μετά, οι δύο δράστες διέφυγαν με το αυτοκίνητό του, που φέρει Κρητικές πινακίδες.

Καλαμάτα: Πυροβόλησαν άνδρα στο κέντρο της πόλης

Ο 47χρονος τραυματίστηκε στο πόδι και πιθανότατα υπέστη ρήξη της αρτηρίας, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα.

Καλαμάτα συμπλοκή πυροβολισμός

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών. Στο πλαίσιο των ερευνών, λαμβάνουν μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ενώ συλλέγουν βίντεο από κυκλώματα ασφαλείας επιχειρήσεων, που βρίσκονται στην περιοχή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ