Καλαμάτα: «Ευχαριστώ τον Θεό που ζω» λέει μέσα από το νοσοκομείο η γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης από αδέσποτα σκυλιά

Το αριστερό μάτι της κινδυνεύει να χάσει η άτυχη γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης δύο αδέσποτων σκυλιών το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα

Όλα συνέβησαν  όταν η γυναίκα επέστρεφε με το μηχανάκι της από τη δουλειά. Στο κόμβο της Νέας Εισόδου Καλαμάτας είδε ξαφνικά δύο σκυλιά με ορμή να της επιτίθενται: «Ευχαριστώ τον Θεό που ζω καταρχήν. Μα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, το πρώτο είναι αυτό. Και κατά δεύτερον η πρόθεση μου ήταν να μην δημιουργήσω πρόβλημα στα σκυλιά. Θυμάμαι πόσο άγρια ήταν. Με ανοιχτό το στόμα, άγρια, έρχονταν κατά πάνω μου, αυτό» περιγράφει η Έφη Παναγάκη μιλώντας στο Live News.

«Προσπάθησα να τα αποφύγω, με έριξαν κάτω και μετά δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Επανήλθαν οι αισθήσεις μόνο μέσα στο ασθενοφόρο. Από ότι μου λένε εκ των υστέρων μαζεύτηκε κόσμος αρκετός αλλά δεν θυμάμαι κάτι. Δεν το κατάλαβα, έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Έπαθα σοκ σας λέω. Ήταν σαν να βλέπω ταινία» περιγράφει.

Και τα δύο της μάτια είναι μελανιασμένα, με το αριστερό να κινδυνεύει ακόμη και να το χάσει. Το οστό κάτω από το μάτι σπασμένο. Στη μύτη, στο άνω χείλος, στο μάγουλο, παντού είναι γεμάτη σημάδια και εγκαύματα από την τριβή: «Από το πέσιμο θα είναι λογικά. Δεν ξέρω αν κάπου αλλού με έχουν δαγκώσει. Αλλά το θέμα είναι ότι θα υποβληθώ σε επέμβαση γιατί η ζημιά είναι τρομερή κάτω από το μάτι μου» εξηγεί η ίδια.

Η ίδια δηλώνει φιλόζωη ενώ στο παρελθόν είχε και κατοικίδιο. Το περιστατικό έχει καταγραφεί από την Τροχαία Καλαμάτας ως ανατροπή δίκυκλου, ενώ ερευνάται πώς προκλήθηκε το ατύχημα και πώς εμπλέκονται σε αυτό τα δύο αδέσποτα σκυλιά.

«Δεν είπα ποτέ ότι με δάγκωσαν τα σκυλιά. Μου επιτέθηκαν και για να μην τα χτυπήσω, έπεσα. Τα τραύματα δεν είναι από τα σκυλιά αλλά από την πτώση με το μηχανάκι», επισημαίνει.

Όσον αφορά το γεγονός ότι η επίθεση σε βάρος της δεν είναι το μοναδικό περιστατικό τις τελευταίες μέρες η ίδια δηλώσει ότι: «πιστεύω ότι πλέον είναι θέμα της πολιτείας γιατί η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Είμαι το δεύτερο ή τρίτο περιστατικό οπότε υπάρχει πρόβλημα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ