Κακοκαιρία: Στα όριά της γέφυρα από τον ορμητικό χείμαρρο στα Τζουμέρκα – Δείτε βίντεο

Κακοκαιρία στην Ήπειρο. Στα όριά της γέφυρα στα Τζουμέρκα

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής λόγω της κακοκαιρίας, με έντονες βροχοπτώσεις να προκαλούν καταπτώσεις βράχων και παράσυρση φερτών υλικών.
  • Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία στο οδικό δίκτυο, ενώ τα μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν αδιάκοπα για την αποκατάσταση των προβλημάτων.
  • Η γέφυρα στην περιοχή Χριστοί στα βόρεια Τζουμέρκα βρίσκεται στα όριά της, καθώς ο ορμητικός χείμαρρος έχει ανεβάσει τη στάθμη του νερού.

Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής βρίσκεται ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, λόγω της κακοκαιρίας. Η συνεχιζόμενη έντονη βροχόπτωση έχει προκαλέσει καταπτώσεις βράχων και παράσυρση φερτών υλικών σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου.

Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία, ενώ τα μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν αδιάκοπα για να αποκαταστήσουν την πρόσβαση όπου υπάρχουν προβλήματα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το Forecast Weather, η γέφυρα στην περιοχή Χριστοί στα βόρεια Τζουμέρκα βρίσκεται στα όριά της. Ο χείμαρρος περνά με ορμή, με τη στάθμη του νερού να είναι ανεβασμένη.

Δείτε βίντεο: