Κακοκαιρία: Ποια σχολεία είναι κλειστά σήμερα και ποια θα ανοίξουν με καθυστέρηση

Η κακοκαιρία έφτασε και σε πολλές περιοχές της χώρας τα χιόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για τις επόμενες ώρες και έως την Τετάρτη είναι ότι ο καιρός θα επιδεινωθεί, καθώς τα κύρια χαρακτηριστικά του θα είναι η βουτιά της θερμοκρασίας, τα χιόνια και οι θυελλώδεις άνεμοι.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία στην Εύβοια και συγκεκριμένα στον Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να φέρει ισχυρές χιονοπτώσεις στην περιοχή.

Με απόφαση που ελήφθη, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, θα παραμείνουν κλειστά έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την μεταφορά μαθητών, δασκάλων, καθηγητών κλπ.

Φλώρινα – Αμύνταιο

Με απόφαση του δημάρχου τα σχολεία στην περιοχή θα ανοίξουν σήμερα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 9:15 λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Σε επιφυλακή Δήμοι και Περιφέρειες

Σύμφωνα με πληροφορίες και σήμερα Δευτέρα Δήμοι και Περιφέρειες σε συντονισμό με την κεντρική διοίκηση βρίσκονται σε επιφυλακή σε ολόκληρη τη χώρα και στην Αττική για την λειτουργία των σχολείων.

Σήμερα Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη των επιστημόνων και των μετεωρολόγων  προκειμένου να συνυπολογιστούν  ό, τι έχει να κάνει με τα σχολεία και με την πιθανή ή όχι τηλεργασία στον δημόσιο τομέα και στον ιδιωτικό τομέα τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, σήμερα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην Δημοτική Ενότητα Βιλίων θα παραμείνουν κλειστά για την ασφάλεια μαθητών, καθηγητών και γονέων.

Με απόφαση του Δήμου Παλλήνης κλειστά θα παραμείνουν το 2ο Δημοτικό , το 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης και το 1ο Λύκειο λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ