Κακοκαιρία – Ηλεία: Θρήνος για τον 65χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό που έχασε τη ζωή του

Θρήνος στην Ηλεία για τον θάνατο 65χρονου οδηγού λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας. Ο άτυχος 65χρονος παρασύρθηκε μαζί με το αυτοκίνητό του από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η βροχόπτωση στο Βαρθολομιό Ηλείας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, πρόκειται για συνταξιούχο εκπαιδευτικό και χοροδιδάσκαλο από τη Λυγιά Βαρθολομιού, ο οποίος επιχείρησε να διασχίσει δρόμο που περνούσε πάνω από γεφύρι μικρού χειμάρρου.

Λόγω του όγκου και της ορμής του νερού παρασύρθηκε και εγκλωβίστηκε στο μικρό εύρος του χειμάρρου. Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε περίπου 200 μέτρα, ενώ ο 65χρονος βρέθηκε νεκρός σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το αυτοκίνητο.

νεκρός Ηλεία

νεκρός Ηλεία

νεκρός Ηλεία

Κακοκαιρία: Πλημμύρες και αρκετά προβλήματα στην Ηλεία

Πολλά είναι τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας στο νομό Ηλείας. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, στα Λεχαινά, τη Γαστούνη, το Βαρθολομιό, το Τραγανό, το Καρδιακαύτι η στάθμη του νερού ανέβηκε σημαντικά, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν καταστήματα και σπίτια.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν κινητοποιηθεί για να ανταποκριθούν στις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε περιοχή, για να βοηθήσουν τους πολίτες.

κακοκαιρία Ηλεία κακοκαιρία Ηλεία κακοκαιρία Ηλεία κακοκαιρία Ηλεία κακοκαιρία Ηλεία κακοκαιρία Ηλεία κακοκαιρία Ηλεία κακοκαιρία Ηλεία κακοκαιρία Ηλεία κακοκαιρία Ηλεία

Απεγκλώβισαν με… τρακτέρ μαθητές Δημοτικού στην Ηλεία

Από τις σφοδρές βροχοπτώσεις προκλήθηκαν σοβαρές πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα και στις περιοχές του Κάμπου στην Ηλεία. Μάλιστα από την έντονη βροχόπτωση απειλήθηκε και το δημοτικό σχολείο του Βαρθολομιού, καθώς οι γύρω δρόμοι πλημμύρισαν με αποτέλεσμα οι γονείς να μην έχουν την δυνατότητα να προσεγγίσουν το σχολείο και να πάρουν τα παιδιά τους.

Για τον απεγκλωβισμό των μικρών μαθητών χρειάστηκε η συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πηνειού, όπου με τρακτέρ και άλλα οχήματα μετέφεραν τα παιδιά. Προληπτικά επίσης εκκενώθηκαν το νηπιαγωγείο και ο παιδικός σταθμός της Βάρδας.

Βαρθολομιό Κακοκαιρία Βαρθολομιό Κακοκαιρία Βαρθολομιό Κακοκαιρία βαρθολο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ