Κακοκαιρία Daniel – Λάρισα: Έκλεισε η Εθνική Οδός – Ουρές χιλιομέτρων – ΦΩΤΟ

Εθνική Οδός

Στο έλεος της κακοκαιρίας Daniel βρίσκονται πολλές περιοχές της Θεσσαλίας, όπου πόλεις και χωριά έχουν πλημμυρίσει. H Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας αποφάσισε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στο ύψος της Νίκαιας Λάρισας, μέχρι τα όρια της Μαγνησίας, λόγω της κακοκαιρίας και των νερών που έχουν φτάσει στο οδόστρωμα.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της , επισημαίνεται πως αποφασίστηκε “η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα & προς Θεσσαλονίκη), από τον Α/Κ Νίκαιας (χ.θ. 348+106) έως τη χ.θ. 321+580 (όρια Π.Ε. Λάρισας με Π.Ε. Μαγνησίας)

Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον Α/Κ Νίκαιας και μέσω της περιφερειακής Οδού Τρικάλων θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Λάρισας –Τρικάλων και ακολούθως στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει ως εξής:

Α. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

– Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον Α/Κ Νίκαιας και μέσω της περιφερειακής Οδού Τρικάλων θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Λάρισας –Τρικάλων και ακολούθως στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65.

Β. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Γ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

– Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλωνμε εξαίρεση το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει τις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων και Γρεβενών με την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, ήτοι:

Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

– Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε όλο το νομό Καρδίτσαςμε εξαίρεση την κίνηση στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65 σε όλο το μήκος της περιοχής ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.

(α) τα οχήματα οδικής βοήθειας

(β) τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης

Δείτε βίντεο από την εθνική οδό στο ύψος Στεφανοβικείου

 

Exit mobile version