Κακοκαιρία «Avgi»: Σε ποιες περιοχές είναι κλειστά τα σχολεία και θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση

Κλειστά θα είναι αύριο (31/01) τα σχολεία σε αρκετές περιοχές, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Avgi» που συνεχίζει να «χτυπά» τη χώρα. Σημειώνεται πως στις παρακάτω σχολικές μονάδες, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης.

Λόγω της συνέχισης των δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων στα Βίλια και τις Ερυθρές αύριο, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

Στη Δημοτική Ενότητα της Μάνδρας τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου, κ. Παύλου Μπαριτάκη και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου όλες οι σχολικές Μονάδες του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο καθώς και ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός σταθμός) θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κλειστά θα είναι και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να φέρει ισχυρές χιονοπτώσεις στην περιοχή.

Kλειστά σχολεία και στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού

Κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία Κρυονερίτη και Αγδινών την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

Κλειστά σχολεία στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων

Διακοπή μαθημάτων στα Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων και κλείσιμο Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αύριο Τετάρτη 31.1.2024

Κλειστά σχολεία και στο Δήμο Τανάγρας – Πού θα χτυπήσει νωρίτερα το κουδούνι

Λόγω της επικείμενης παγωνιάς και των εντόνων καιρικών φαινομένων που συνεχίζουν σε ορισμένες περιοχές του Δήμου, για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, αύριο Τετάρτη 31/01/2024 οι σχολικές μονάδες του Δήμου Τανάγρας θα λειτουργήσουν ως εξής:

– Δημοτική Ενότητα Τανάγρας:

Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Τανάγρας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές.

– Δημοτική Ενότητα Δερβενοχωρίων

Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Δερβενοχωρίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές.

– Στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες ( Σχηματαρίου , Οινοφύτων και Δηλεσίου) όλες οι σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί) θα λειτουργήσουν από τις 9 η ώρα το πρωί και μετά για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη (31/01) τα σχολεία σε Ζαρο, Βορίζα και Καμάρες ,σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου Φαιστού. Με νέα απόφαση του Δημάρχου Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη για τη διασφάλιση μετακινήσεων μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες:

– Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο και βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός Ζαρού.

– Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο Βοριζίων.

– Δημοτικό Σχολείο Καμαρών.

– Γυμνάσιου Ζαρού

Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων, του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων καθώς και του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου Ψωφίδας για την Τετάρτη (31-01-24), ως μέτρο πρόληψης και προστασίας της ασφάλειας των μαθητών, των συνοδών και των εκπαιδευτικών αποφάσισε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος με την σύμφωνη γνώμη των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαβρύτων και των Διευθυντών και Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ