Ίος: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στις σορούς των δύο Ιρλανδών μαθητών

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς των δύο Ιρλανδών μαθητών που έχασαν την ζωή τους σε διάστημα μόλις 24 ωρών στο νησί της Ίου αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι σοροί είχαν μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για να εξεταστούν από ιατροδικαστή.

Ίος: Ο Μαξ πέθανε αφού πέρασε μια μέρα αναζητώντας τον φίλο του – Είχε φτιάξει και αφίσες

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, φως στην ακριβή αιτία θανάτου των δύο νεαρών Ιρλανδών, αναμένεται να ρίξουν οι εργαστηριακές εξετάσεις- τοξικολογικές και ιστολογικές– που θα γίνουν στην συνέχεια. Τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Μαξ πέθανε αφού πέρασε μια μέρα αναζητώντας τον φίλο του – Είχε φτιάξει και αφίσες

Σύμφωνα με την Daily Mail, o Μαξ Γουόλ κατέρρευσε και πέθανε λίγες ώρες αφότου είχε περάσει μια ημέρα μόνος του, βαθύτατα στενοχωρημένος και αναζητώντας τον φίλο του που τελικά έχασε τη ζωή του.

Ίος: Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου των δύο φίλων θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 18χρονος Μαξ ανησυχούσε τόσο πολύ για τον κολλητό του, Άντριου Ο’ Ντόνελ, που πήγε σε ένα τυπογραφείο στην Ίο και έφτιαξε αφίσες ώστε να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Στη συνέχεια τις μοίρασε στους κατοίκους του νησιού και τις τοποθέτησε σε διάφορα σημεία της περιοχής.

Ίος: «Έχασα το αγαπημένο μου αγόρι» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου μαθητή από την Ιρλανδία

Μόλις ανακαλύφθηκε το άψυχο σώμα του Άντριου στους πρόποδες ενός γκρεμού, ο Μαξ αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στο Δουβλίνο μη μπορώντας να αντέξει τον χαμό του αδελφικού  φίλου του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο νεαρός κατευθύνθηκε προς το λιμάνι της Ίου την Κυριακή έχοντας μαζί το σακίδιο και το τηλέφωνό του. Δεν άντεξε όμως την απώλεια του φίλου του, και άφησε την τελευταία του πνοή ενώ περίμενε το πλοίο.

Έρευνα για το αν ήπιαν ποτά «μπόμπα»

Στην Ίο έχουν φτάσει Ιρλανδοί ντεντέκτιβ για να συνδράμουν το έργο των ελληνικών Αρχών. Η Αστυνομία αυτή τη στιγμή διεξάγει δύο παράλληλες έρευνες.

Καταρχάς ερευνά αν τα ποτά που κατανάλωσαν οι δύο Ιρλανδοί, που πέθαναν ξεχωριστά, είχαν νοθευτεί την ώρα που εκατοντάδες σοκαρισμένοι φίλοι τους επιστρέφουν στα σπίτια τους. Οι σοροί των δύο αγοριών αναμένεται να επαναπατριστούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα, βαρύ είναι το κλίμα και στο κολλέγιο στο οποίο φοιτούσαν τα νεαρά αγόρια. Συμμαθητές, καθηγητές αλλά και κάτοικοι του Δουβλίνου αφήνουν λίγα λουλούδια στη μνήμη τους ενώ μέσα στην εκκλησία του σχολείου έχουν ανοίξει δύο βιβλία συλλυπητηρίων ενώ αναμένεται να γίνουν θείες λειτουργίες στη μνήμη τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ