Ίος: Ο Μαξ πέθανε αφού πέρασε μια μέρα αναζητώντας τον φίλο του – Είχε φτιάξει και αφίσες

Ο Μαξ Γουόλ κατέρρευσε και πέθανε λίγες μόνο ώρες αφότου είχε περάσει μια μέρα αναζητώντας τον φίλο του που σκοτώθηκε πέφτοντας σε γκρεμό στην Ίο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail.

Ίος: Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου των δύο φίλων θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 18χρονος Μαξ, ανησυχούσε τόσο πολύ για τον στενό του φίλο Άντριου, που πήγε σε ένα τυπογραφείο στην Ίο και έφτιαξε αφίσες που ζητούσαν βοήθεια για να τον βρουν. Στη συνέχεια τα μοίρασε στους ντόπιους και τα τοποθέτησε στην περιοχή.

Μόνο αφού ανακαλύφθηκε η σορός του Άντριου στον γκρεμό, ο Μαξ αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στο Δουβλίνο για να παρηγορηθεί από την οικογένειά του.

Κατευθύνθηκε προς το λιμάνι την Κυριακή και είχε μαζί του το σακίδιο και το τηλέφωνό του όταν κατέρρευσε και πέθανε ενώ περίμενε το πλοίο. Οι φίλοι του είπαν ότι ήταν συντετριμμένος από τον θάνατο του Άντριου και αποφάσισε ότι «το πάρτι τελείωσε» και έφτιαξε τις βαλίτσες του.

«Θα έπρεπε να γιορτάζουμε τις επιτυχίες τους, αλλά οι γονείς τους είναι σε ένα πλοίο με δύο κουτιά που περιέχουν τα σώματα των γιων τους»

Ο ανώτερος διευθυντής του Κολλεγίου St Michael στο Δουβλίνο, Tim Kelleher είπε ότι οι αστυνομικοί αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις έρευνες την Κυριακή το πρωί όταν το φως ήταν καλύτερο. Κατάφεραν να εντοπίσουν τον Άντριου από το σήμα του κινητού του τηλεφώνου και ανακάλυψαν το σώμα του στο βάθος ενός γκρεμού. «Είχε πέσει από μια απροστάτευτη περιοχή. Αν υπήρχε απόσταση ένα ή δύο μέτρα σε κάθε πλευρά καθώς περπατούσε, μπορεί να μην έπεφτε καθώς υπήρχε μια κορυφογραμμή κατά μήκος της διαδρομής», είπε ο κ. Kelleher.

«Ήταν πανέξυπνοι νέοι. Σπουδαίοι παίκτες ράγκμπι και ο Άντριου ήταν επίσης ένας ικανός ποδοσφαιριστής που έπαιζε για την Belmont. Θα έπρεπε να γιορτάζουμε τις επιτυχίες τους, αλλά οι γονείς τους είναι σε ένα πλοίο με δύο κουτιά που περιέχουν τα σώματα των γιων τους». Σημείωσε ότι οι θάνατοι ήταν άσχετοι μεταξύ τους και δεν πίστευε ότι τα ποτά τους μπορεί να είχαν νοθευτεί, όπως έχει αναφερθεί.

Ιρλανδοί ντετέκτιβ έχουν πετάξει στην Ίο για να βοηθήσουν την τοπική αστυνομία στις έρευνές της. Ο κ. Kelleher είπε ότι ο Μαξ είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς πριν από μερικά χρόνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ