Η Ολλανδή δημοσιογράφος και το σπίτι της στην Ύδρα

Η Ίνγκενμποργκ Μπέγκελ, η Ολλανδή δημοσιογράφος, η οποία «πρωταγωνίστησε» στο επεισόδιο στο Μαξίμου και προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα τελευταία χρόνια ζει στην Ύδρα, όπου έχει σπίτι.

Η Μπέγκελ δημοσιεύει στα social media συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή της στο νησί, αλλά και από το εσωτερικό του σπιτιού της. Στις φωτογραφίες πρωταγωνιστούν κατά κύριο λόγο τα δύο σκυλιά της.

Ολλανδή δημοσιογράφος

Δείτε μερικές αναρτήσεις της στο Twitter από το σπίτι της στην Ύδρα:

 

Η σύλληψη της Ολλανδής δημοσιογράφου

Η 61χρονη ανταποκρίτρια είχε συλληφθεί στις 13 Ιουνίου 2021 με την κατηγορία ότι «διευκόλυνε την παράνομη διαμονή αλλοδαπού στην Ελλάδα» και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι της, στην Ύδρα.

Τότε -σύμφωνα με τον Guardian- η ίδια ανέφερε ότι συνελήφθη μετά από καταγγελίες ντόπιων που ειδοποίησαν την αστυνομία για την παρουσία ενός 23χρονου από το Αφγανιστάν στο σπίτι της.

«Με κράτησαν σαν να ήμουν κάποιο είδος θανατηφόρου τρομοκράτη. Δεν με άφησαν ούτε να πάω σπίτι για να πάρω τα χάπια και το αποσμητικό μου», είχε δηλώσει τότε η Μπέγκελ, ισχυριζόμενη ότι η αρχική αίτηση ασύλου στην Ελλάδα από τον 23χρονο απορρίφθηκε λόγω μεταφραστικών προβλημάτων στη συνέντευξή του.

 

Νέες αναρτήσεις από την Ολλανδή δημοσιογράφο

Μία από τις αναρτήσεις της στο Facebook ήταν μια φωτογραφία της που τράβηξε ο Μάριος Λόλος και τη δείχνει ως σκιά μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου με το καπέλο της και έγραψε:

«Όποια κακεντρεχή σχόλια και αν υπάρχουν, απάνθρωπα, που με κατηγορούν για παραμύθια, παράλογα, σουρεαλιστικά, φανταστικά πράγματα, αυτή τη φωτογραφία είναι ΤΕΧΝΗ».

 

Η Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ έκανε επίσης share αναρτήσεις από τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στα σύνορα της Λευκορωσίας με την Πολωνία, όπου επίσης κάποιοι επιχειρούν να εκμεταλλευθούν ανθρώπους σε ανάγκη. «Αυτό: Ο Ρούτε και ο Μητσοτάκης επίσης πιστεύουν ότι είναι ΟΚ;», έγραψε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ