Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Τον απόλυτο έρωτα ζουν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ. Το ζευγάρι δεν μπορεί να είναι συνέχεια μαζί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά όποτε καταφέρνουν να βρεθούν στην ίδια πόλη, δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Πέρασαν μαζί το Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες και λίγο πριν χωριστούν οι δρόμοι τους ο 49χρονος ηθοποιός αποχαιρέτησε την τραγουδίστρια με ένα παθιασμένο φιλί.

«Η Τζένιφερ με τον Μπεν πέρασαν μαζί το σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες. Εξακολουθούν να έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον όποτε μπορούν» λέει πηγή στο People και συνεχίζει: «Αρκετές φορές, η Τζένιφερ πήγε αεροπορικώς στο Όστιν μόνο για λίγες ώρες πριν επιστρέψει στα γυρίσματα στο Βανκούβερ. Είναι δύσκολο να μένουν χώρια».

«Όμως το κάνουν να λειτουργεί. Είναι απίστευτα χαρούμενοι όταν βρίσκονται μαζί. Είναι σαν η απόσταση να τους έχει κάνει να εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο τη σχέση τους. Η Τζένιφερ μιλάει συνέχεια για το πόσο καταπληκτικός είναι ο Μπεν. Την κάνει πολύ χαρούμενη» λέει η ίδια πηγή.

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ο αποχαιρετισμός στο αεροδρόμιο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ