Πέμυ Ζούνη: Χαστούκι του Τζώρτζογλου σε σκηνή μου ράγισε το τύμπανο του αυτιού

Η Πέμυ Ζούνη μίλησε στην ΕΡΤ για το χαστούκι που δέχτηκε από τον Στράτο Τζώρτζογλου επί σκηνής το οποίο της ράγισε το τύμπανο.

«Έχω κάνει ένα έργο που κοκκίνιζα και μόνο που το διάβαζα…Στην καθημερινότητα δεν βρίζω, όταν είμαι στο αυτοκίνητο λέω τα βασικά…» είπε αρχικά η Πέμυ Ζούνη.

Η δημοφιλής ηθοποιός είπε πως θα συμμετείχε σε σειρά του Οικονομίδη που χρησιμοποιούν «διαφορετικό» λεξιλόγιο, δηλώνοντας ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. «Είμαι πολύ καλή και στα δύο. Είμαι πάρα πολύ καλή στο να δίνω χαστούκι που “γυρνάς δύο βόλτες” και να δέχομαι με γενναιότητα…»

Η Πέμη Ζούνη θυμήθηκε σκηνές στις οποίες έχει φάει χαστούκια από τον Τζώρτζογλου και τον Γεωργούλη αλλά και στις σκηνές που έχει ρίξει εκείνη με τον Ζαλμά. Όπως, μάλιστα, αναφέρει είναι από τους καλλιτέχνες που βαράνε δυνατά.

“Είμαι πάρα πολύ στο να δίνω χαστούκια. Παροιμιώδη χαστούκια έτρωγα στο “Λεωφορείο ο Πόθος” από τον Τζώρτζογλου. Ένα εξ αυτών μου ράγισε το τύμπανο του αυτιού. Έκανε να δέσει το τύμπανο έξι μήνες, δεν ήταν στο ρόλο να σου ραγίσει το τύμπανο. Εγώ είμαι γενναία. Στη “Γκοτιέ” περίμενα με τρόμο το χαστούκι του Γεωργούλη, ήταν πολύ δυνατό, από έμενα ο Ζαλμάς θυμόταν τα χαστούκια που του έδινα στο “Στοίχημα”. Πάντα είναι αληθινά τα χαστούκια στο θέατρο. Εγώ είμαι από αυτός που βαράω δυνατά χαστούκια για αυτό και τα δέχομαι” είπε η Πέμυ Ζούνη,

bsp;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ