Στράτος Τζώρτζογλου: Η τούρτα γενεθλίων με την επική ατάκα που “πρόδωσε” την ηλικία του

Γενέθλια είχε πριν από μερικές ημέρες ο Στράτος Τζώρτζογλου, με την τούρτα να αποκαλύπτει και την… ηλικία του. Ο γνωστός ηθοποιός και η σύζυγός του Σοφία Μαριόλα ήταν για διακοπές στη Σαντορίνη, περνώντας ανέμελες στιγμές, πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

“Χρόνια πολλά στον πιο φωτεινό, χαμογελαστό, καλόκαρδο, τρελιάρη, εξαιρετικό πατέρα και φίλο, ενίοτε και farmer. Είσαι ότι ονειρεύτηκα. Χρόνια πολλά λατρεμένε μου! Νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου που βρήκα εσένα να μοιράζομαι την ζωή με τόση ζεστασιά και αγάπη” είχε γράψει η Σοφία Μαριόλα στο Instagram, στις 5 Αυγούστου, την ημέρα γενεθλίων του Στράτου Τζώρτζογλου.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε το αγαπημένο του εστιατόριο στο νησί, όπου τους περίμενε μια έκπληξη. Μια σοκολατένια τούρτα, που έγραφε πάνω “Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα”. Πρόκειται για την ατάκα που έχει μείνει στην ιστορία. Την είχε πει η Τζένη Μπότση στον Στράτο Τζώρτζογλου στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Mega “Το σημάδι του έρωτα”.

Τη φωτογραφία ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram τόσο ο Στράτος Τζώρτζογλου όσο και η Σοφία Μαριόλα. Μάλιστα, η τούρτα αποκάλυψε την ηλικία του ηθοποιού, ο οποίος έγινε 56 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ