Σοφία Μαργιόλα: Δεν με τρομάζει τίποτα δίπλα στον Στράτο

Της ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑ

Ο έρωτας του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαργιόλα θυμίζει κινηματογραφικό σενάριο μιας δυνατής ιστορίας αγάπης. Μάλιστα, η πρόσφατη απουσία του ηθοποιού, λόγω της συμμετοχής του στην τηλεοπτική «Φάρμα», τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο δυνατός είναι αυτός ο έρωτας. Έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου, και οι δύο νιώθουν έτοιμοι για το επόμενο βήμα, με τη Σοφία να δηλώνει στη Realife: «Θέλω παιδί μαζί του… Δεν με τρομάζει τίποτα δίπλα του».

Αν και ενήλικοι, διέπονται από έναν ενθουσιασμό σχεδόν παιδικό. Ο γάμος τους μοιάζει με παιχνίδι αναζήτησης της απόλυτης ευτυχίας. Πριν από λίγες ημέρες αποφάσισαν να γιορτάσουν τη γαμήλια επέτειο των δύο χρόνων με ένα μοναδικό ταξίδι στη Ρωσία. «Επειδή το ταξίδι έπαιρνε δύναμη και χρώμα από το σμίξιμό μου με τον Στράτο και την παιδικότητα που ο έρωτάς μας έχει, όλα ήταν χαρά, ελευθερία, παιχνίδι. Δύο στιγμές θα μου μείνουν αξέχαστες: η ημέρα που πήραμε πατίνια και διασχίσαμε, κατά μήκος του ποταμού Μόσχοβα, όλη τη Μόσχα και η άλλη, την ημέρα της δεύτερης επετείου του γάμου μας, που κάναμε κρουαζιέρα στα κανάλια της Βενετίας του Βορρά, δηλαδή της Αγίας Πετρούπολης», εξηγεί στην «R» η Σ. Μαργιόλα. Η Σοφία Μαργιόλα εξομολογείται στην «R» την επιθυμία της για δημιουργία οικογένειας με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Ο Στράτος και η Σοφία σε κάθε ταξίδι γνωρίζουν ο ένας τον άλλο λίγο καλύτερα. Γι’ αυτό και προσπαθούν να ταξιδεύουν όσο πιο συχνά μπορούν. «Μια συμβουλή που δίνω πριν παντρευτεί κάποιος είναι να κάνει ταξίδι για να μπορέσει να καταλάβει αν ταιριάζει με τον μελλοντικό του σύντροφο», λέει η Σοφία. Οι δυο τους ξέρουν να απολαμβάνουν κάθε λεπτό. «Ακόμα γελάω μέσα μου με το πόσο διαφορετικοί ήμασταν σε σχέση με τους άλλους τουρίστες και αυτό οφειλόταν στη διάθεσή μας, που έδινε ιδιαίτερο χρώμα σε αυτό το ταξίδι. Και τελικά κατανόησα ότι η ζωή, η ελευθερία, ο έρωτας, η φιλία είναι ζήτημα καρδιάς, είναι στάση ζωής. Τα πιο κοινότοπα μπορεί να γίνουν μαγικά και για άλλους τα πιο μαγικά να καταντούν βαρετά», τονίζει η Σ. Μαργιόλα και συνεχίζει: «Τα ταξίδια για εμάς είναι μια συνεχής ανακάλυψη της απεριόριστης γνώσης και ομορφιάς που κρύβει ο κόσμος – αν δεν πας εκεί να τα γνωρίσεις εμπειρικά, ένα μεγάλο κομμάτι της ωρίμανσής σου θα λείπει. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο σχολείο και ο καλύτερος δρόμος για ευδαιμονία, ευγνωμοσύνη, κατανόηση της ανθρώπινης ύπαρξης και πάνω απ’ όλα έρωτας, μοίρασμα με τον σύντροφό σου. Γι’ αυτό είναι πρόκληση».

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ