Η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου πίσω από το δεύτερο μυστηριώδες τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που δέχτηκε δημοσιογράφος της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου για την σοκαριστική υπόθεση της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα έχει τηλεφωνήσει δύο φορές με απόκρυψη και με αλλοιωμένη φωνή σε δημοσιογράφο της εκπομπής T-Live. Ισχυρίζεται πως είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη και επιρρίπτει την ευθύνη για τον θάνατο των τριών παιδιών στον πατέρα τους. «Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του», «Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών» φέρεται να έλεγε η γυναίκα στο δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα.

Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η γυναίκα πίσω από το δεύτερο μυστήριο τηλεφώνημα είναι η μητέρα της 33χρονης, κυρία Ελένη. Παρά το γεγονός ότι αλλοιώνει την φωνή της, άνθρωποι που την γνωρίζουν είναι σε θέση να την αναγνωρίσουν από τον τρόπο ομιλίας της και τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί.

Σημειώνεται ότι σχετικά με το πρώτο μυστηριώδες τηλεφώνημα που είχε γίνει στις 15 Μαρτίου, η ίδια εκπομπή είχε αποκαλύψει πως επρόκειτο για τις αδελφές Πισπιρίγκου οι οποίες μιλούσαν εναλλάξ στο τηλέφωνο με κλειστές τις μύτες. Μάλιστα μέσα από το ακουστικό ακουγόταν και το καναρίνι που είχε η οικογένεια Δασκαλάκη στο σπίτι.

Πάτρα: Μυστήριο με δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο – “Προστατεύστε το παιδί μου”

Το τηλεφώνημα δέχτηκε δημοσιογράφος της εκπομπής “TLive”, στον Alpha, στις 25 Μαρτίου 2022. Όπως είπε η ίδια, η γυναίκα που της τηλεφώνησε, υποστηρίζει και ότι είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, και ότι είναι αυτή που είχε τηλεφωνήσει στη δημοσιογράφο της εκπομπής 10 ημέρες πριν, στις 15 του ίδιου μήνα. Όμως, αυτή τη φορά η φωνή της είναι πολύ διαφορετική. “Προστατεύστε το παιδί μου”, ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων.

Είμαι η μητέρα της κοπέλας του Μάνου.

-Τι έπαθε η… το παιδί σας;

Σας διέψευσε. Σας διέψευσε αυτός… Ότι δεν είναι στην Αθήνα. Για ρωτήστε και μένα, πού είναι το τριήμερο; Και δεν μπορώ να δω το παιδί μου…

-Τώρα, το τριήμερο αυτό; Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή;

Ναι, είναι στο σπίτι κι εγώ δεν μπορώ να το δω το παιδί μου.

-Σε ποιο σπίτι είναι;

Στο σπίτι της κόρης μου.

-Κυρία μου, γιατί κλαίτε; Τι έχετε;

Προστατεύστε το παιδί μου…

(…)
Λοιπόν, θα σας πω δύο πράγματα και θέλω να τα ψάξετε. Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ. Αυτός ο Μάνος είναι με το παιδί μου. Το παιδί μου γιορτάζει σήμερα και εγώ δεν μπορώ να το δω.

-Γιατί δεν μπορείτε όμως εσείς την κόρη σας να τη δείτε; Γιατί δεν έρχεται; Δηλαδή, το ότι είναι με το Μάνο, όπως λέτε… Γιατί την εμποδίζει το να έρθει να σας δει, ή να τη δείτε εσείς;

Δεν την αφήνει. Για να μη δίνει πληροφορίες για την υπόθεση…

-Δεν την αφήνει;

Ναι, ναι.

-Για να μη δίνει πληροφορίες λέτε;

Ναι, ναι, ναι. Θα σας πω… Μένουνε μαζί. Σήμερα έπρεπε να το δω εγώ το παιδί μου. Και δεν με αφήνει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ