Πάτρα: Το καναρίνι μαρτυρά ποιος κρυβόταν πίσω από το μυστηριώδες τηλεφώνημα για τη νέα σχέση του Μάνου Δασκαλάκη

Το μυστηριώδες τηλεφώνημα που έγινε στα μέσα Μαρτίου στην εκπομπή T-Live και στο οποίο μία γυναίκα μιλούσε για τη νέα γυναίκα στη ζωή του Μάνου Δασκαλάκη, έφερε ξανά στο επίκεντρο η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Στο συγκεκριμένο τηλεφώνημα μία γυναίκα η οποία δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητά της, καλεί δημοσιογράφο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου και υποστηρίζει πως ο Μάνος Δασκαλάκης μένει με μία άλλη γυναίκα στην Αθήνα και στο ίδιο σπίτι μένουν και άλλοι. “Να ψάξετε τον κ. Δασκαλάκη πού μένει και θα βρείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα” έλεγε ανώνυμα η γυναίκα.

Στενή φίλη της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε επικοινωνία που είχε με τον ΑΝΤ1 υποστηρίζει πως σε εκείνο το τηλεφώνημα αναγνώρισε τις φωνές των αδελφών Πισπιρίγκου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αρχικά μιλά η Δήμητρα και στη συνέχεια παίρνει το ακουστικό η Ρούλα. Η ίδια ισχυρίζεται ότι γνωρίζει πολύ καλά από μικρές τις αδελφές και είναι σε θέση να αναγνωρίσει τις φωνές τους και πως μιλούν στο τηλέφωνο εναλλάξ, κλείνοντας την μύτη τους για να αλλοιώσουν τις φωνές τους.

«Είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το ηχητικό που δώσανε στην κ. Στεφανίδου, ξεκινάει να μιλάει η Δήμητρα και μετά παίρνει το τηλέφωνο η Ρούλα» τόνισε χαρακτηριστικά. «Την Ρούλα και την Δήμητρα τις ξέρω από μικρά κορίτσια. Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που μιλάνε και πως τονίζουν κάποια γράμματα» πρόσθεσε.

Ρούλα και Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλούν εναλλάξ σε ανώνυμο τηλεφώνημα με “κλειστές” μύτες

Οι συντελεστές της εκπομπής “Πρωινό”, έπειτα από τη συγκεκριμένη μαρτυρία προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω και αποκάλυψαν πως στο συγκεκριμένο μυστηριώδες τηλεφώνημα ακούγεται μέσα από το ακουστικό το καναρίνι που είχε στο σπίτι η οικογένεια Δασκαλάκη. Το ίδιο ακριβώς κελάηδισμα ακουγόταν και σε άλλες τηλεφωνικές συνεντεύξεις που είχε δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Αυτή η κοπέλα, η φίλη της Ρούλας, λέει στην εκπομπή πως κατά 99% είναι αυτές οι δυο στο ηχητικό απόσπασμα. Υπάρχει ένα 0,1% στο οποίο μιλάει… το πουλί! Μια φοβερή σύμπτωση, αν και αυτό είναι σύμπτωση. Το ίδιο πουλί που ακούγεται σε άλλο ηχητικό απόσπασμα πίσω από την Ρούλα Πισπιρίγκου, εκτός αν έχουν τα ίδια πουλιά, ακούγεται και σε αυτό το ανώνυμο τηλεφώνημα. Πόσο λάθος να κάνει το πουλί» σημείωσε με νόημα ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για να ακολουθήσουν τα σχετικά ηχητικά αποσπάσματα.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο από την εκπομπή Πρωινό με το μυστηριώδες τηλεφώνημα και το… καναρίνι

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ