Όταν ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε: “Εγώ μια ημέρα πένθησα, θέλω να συνεχιστεί η ζωή”

Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα την ώρα που οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας.

Η μεταστροφή και η εν γένει στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την προφυλάκιση της εν διαστάσει συζύγου του για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας, το τελευταίο διάστημα έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα.

Η εφημερίδα “Πελοπόννησος” φέρνει στο φως ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας. Συγκεκριμένα, αυτήκοος μάρτυρας υποστηρίζει πως ο Μάνος Δασκαλάκης διαχειριζόταν διαφορετικά την απώλεια του πρώτου παιδιού σε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, έχοντας μάλιστα συγκεκριμένη αντίληψη για τη ζωή που ήθελε να ακολουθήσει η οικογένειά του, έπειτα από το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, η μάνα πενθούσε για τον χαμό της Μαλένας ενώ ο πατέρας δεν ήταν υποστηρικτικός απέναντί της. Την προέτρεπε να σταματήσει να θρηνεί «υπενθυμίζοντάς» της πως έχουν ένα ακόμα παιδί. Όπως αναφέρεται έφθασε μάλιστα στο σημείο να πει δημοσίως: «Εγώ μια ημέρα πένθησα, θέλω να συνεχιστεί η ζωή, γιατί υπάρχει και η Τζωρτζίνα».

Άλλωστε, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει κρύψει την αδυναμία και το δέσιμο που είχε με την πρωτότοκη κόρη του και το γεγονός πως μετά τον θάνατο της Μαλένας, επικεντρώθηκε αποκλειστικά και μόνο στην 6χρονη τότε Τζωρτζίνα.

«Μετά τον θάνατο της Μαλένας αντί να μας δέσει όλο αυτό άρχισε να μας απομακρύνει και εμένα προσωπικά άρχισε να με απομακρύνει αυτό πιο πολύ συναισθηματικά από τη συζυγική μας σχέση. Δηλαδή η Ρούλα προσπαθούσε να συνέλθει από την απώλεια του παιδιού μας, ενώ εγώ ασχολoύμουν περισσότερο με το άλλο μας παιδί, την Τζωρτζίνα μας», αναφέρει στην κατάθεση του στην 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, μετά την παράσταση πολιτικής αγωγής για τον θάνατο της 9χρονης.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.