Η καταιγίδα έφερε κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Αττική – Δείτε LIVE πού έχει κίνηση – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής έχει προκαλέσει η καταιγίδα που έπληξε το λεκανοπέδιο το απόγευμα της Παρασκευής (16/6).

Καιρός: Άνοιξαν οι ουρανοί στα βόρεια προάστια της Αττικής

Πολλοί κεντρικοί οδικοί άξονες βρίσκονται στο «κόκκινο» αυτή την ώρα, με τους οδηγούς να καλούνται να δείξουν μεγάλη υπομονή.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Λαμίας, από την Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη, αλλά και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Μποτιλιάρισμα επικρατεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Λ. Κηφισίας, ενώ για… γερά νεύρα είναι η κάθοδος της Β. Σοφίας και η Β. Κωνσταντίνου. Επίσης, αυξημένη είναι η κίνηση στην Λ. Βουλιαγμένης και στην Λ. Ποσειδώνος, από την Αλίμου έως την Καραϊσκάκη, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι οδηγοί που κινούνται στην Αττική Οδό. Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, παρατηρούνται καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο της Ανθούσας έως τον κόμβο της Μεταμόρφωσης. Επίσης, καθυστερήσεις 10-15 λεπτών σημειώνονται στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο της Κηφισίας.

Δείτε φωτογραφίες από την κίνηση στην Αττική Οδό, στο ύψος της Ανθούσας, που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ