Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Της έδειξε τα μπράτσα του πριν τη σκοτώσει – Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το φαρμακείο

Πλάνα μέσα από το φαρμακείο στην Καβάλα, όπου η 43χρονη Άιντα βρήκε τον θάνατο από τα χέρια του συζύγου της, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Το βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσίευσε η εκπομπή «LiveNews», δείχνει όλα όσα συνέβησαν τη μέρα του φόνου, όταν ο 55χρονος εγκλώβισε σε ένα δωμάτιο του φαρμακείου την άτυχη Άιντα και όπως ομολόγησε, την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια. Οι κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου κατέγραψαν τα πάντα. Την προσπάθεια του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου να πλησιάσει τη γυναίκα για να τη φιλήσει, τον τρόπο που ήθελε να την φοβίζει δείχνοντας τα μπράτσα του και τον 55χρονο μετά τη δολοφονία να σέρνει τη σορό της 43χρονης και να σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του.

Στις 5 Μαΐου 2022 και ώρα 14.18, ο 55χρονος έχει μπει στο φαρμακείο και στέκεται μπροστά στην Άιντα. Δύο λεπτά αργότερα, φαίνονται να συζητούν με εκείνον σε έντονο ύφος, με τον 55χρονος να αρπάζει τη 43χρονη από το μπράτσο. Οι κινήσεις των χεριών του μαρτυρούν τις απειλητικές του διαθέσεις, ενώ η 43χρονη δεν μπορεί να απομακρυνθεί.

Της έδειξε τα μπράτσα του

Στη συνέχεια, ο μετέπειτα συζυγοκτόνος βγάζει το μπουφάν του και δείχνει τα μπράτσα του στην αδικοχαμένη Άιντα. Την πλησιάζει και προσπαθεί να τη φιλήσει. Εκείνη εκείνη τον απωθεί και προσπαθεί να πάρει τα χέρια του, από πάνω της. Προσπαθεί να τον κάνει να καταλάβει πως η απόφασή της να χωρίσουν είναι οριστική, όμως ο 55χρονος δεν κάνει πίσω. Σε εκείνο το σημείο η 43χρονη ξεσπάει σε κλάματα σε αυτό το σημείο.

Όπως είχε δηλώσει καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, μαζί με την Άιντα πήγαν για καφέ και επέστρεψαν στο φαρμακείο. Στις 16.15, η 43χρονη κρύβει σε συρτάρι τα κλειδιά του φαρμακείου καθώς φοβόταν ότι ο 55χρονος θα την κλείδωνε μέσα. Στις 16.29 το απόγευμα τους, φαίνονται να μιλάνε με τον 55χρονο να τρώει σοκολάτα μπροστά στην Άιντα.

Λίγο αργότερα, η Άιντα πηγαίνει προς το δωμάτιο του φαρμακείου, ο 55χρονος την ακολουθεί και την σκοτώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο ίδιος στις δηλώσεις του μέσα από τη φυλακή είχε υποστηρίξει πως το μυαλό του θόλωσε από τη μια στιγμή στην άλλη. Όμως οι εικόνες δείχνουν το σχέδιο και την αποφασιστικότητά του από την πρώτη στιγμή.

«Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σώσει το τομάρι του»

O Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης, μιλώντας στο Live News, δήλωσε πως αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον δράστη και δόθηκε στον αδερφό της αδικοχαμένης γυναίκας.

«Εκπλήσσομαι, από την άποψη ότι αντιλαμβάνομαι ότι οικοδομεί την αλήθεια για να πείσει τους ενόρκους, την κοινή γνώμη, τους δικαστές ή δημιουργεί μία πειστική αφήγηση, που γεννά ο ίδιος, για να υπάρξει μέσα σε αυτή; Η συμπεριφορά του μετά τη δολοφονία μέχρι σήμερα, ο άνθρωπος αυτός εξακολουθεί να παίρνει τηλέφωνο και να ενοχλεί τους συνηγόρους υπεράσπισης και την οικογένεια με απόκρυψη, παρίσταται στο δικαστήριο γονικής μέριμνας με το προσωπείο του μετανοημένου και ότι συναινεί στο να δοθεί η επιμέλει», δήλωσε ο κος Βονικάκης και συμπλήρωσε: «Όλα αυτά είναι εναγώνιες προσπάθειες που αποτελούν όμως ηχηρή παραφωνία. Προκαλούν αποτροπιασμό. Όχι απλά δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα σώσει το τομάρι του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ