Χωρίζουν Τέτα Καμπουρέλη και Βασίλης Γκουρούσης – Η ανακοίνωση για το διαζύγιο

Διαζύγιο παίρνουν έπειτα από 31 χρόνια γάμου η Τέτα Καμπουρέλη και Βασίλης Γκουρούσης.

Η beauty expert κατέθεσε αγωγή διαζυγίου βάζοντας τέλος και επίσημα στον γάμο της με τον επιχειρηματία.

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας», αναφέρει η ανακοίνωση της Τέτας Καμπουρέλη.

Σημειώνεται ότι τα προβλήματα στον γάμο τους, όπως δήλωσε πρόσφατα και ο επιχειρηματίας, είχαν ξεκινήσει από το 2017. Η σύλληψή του όμως φαίνεται πως μεγάλωσε το χάσμα ανάμεσά τους. Μετά την αποφυλάκισή του οι επαφές τους ήταν τυπικές και ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο.

Όπως έγραφε η Reallife την περασμένη Κυριακή, μπορεί ο Βασίλης Γκουρούσης να αποφυλακίστηκε μόλις μετά από 14 μήνες, όμως φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο για εκείνον και τη σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη. Όταν πριν από λίγες ημέρες προσήλθαν μαζί στην τελετή των βραβείων «Προσωπικότητες 2022», που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, κάποιοι έσπευσαν να συμπεράνουν ότι όλα βαίνουν καλώς στον γάμο τους.

Ωστόσο, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση. Η γνωστή επιχειρηματίας, που διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά κέντρα περιποίησης νυχιών και αισθητικής στα βόρεια προάστια, έχει φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγό της. Αυτό το σπίτι αποτελούσε για χρόνια όνειρο ζωής, αφού η Τ. Καμπουρέλη είχε ανέκαθεν την επιθυμία να μένει κοντά στη θάλασσα.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα πριν από 16 χρόνια, όταν μετακόμισε με την οικογένειά της σε μια πολυτελή κατοικία στη Βάρη. Εκεί ξεκουραζόταν, εκεί χαλάρωνε, εκεί μεγάλωσε τα παιδιά της και στη συνέχεια τα εγγόνια της, εκεί ήταν το προσωπικό της καταφύγιο. Αυτό το σπίτι το έχει πλέον αφήσει, αφού το τελευταίο διάστημα μένει με τη μητέρα της μέχρι να λάβει τις οριστικές αποφάσεις για τον γάμο της με τον θεατρικό επιχειρηματία. Το ζευγάρι συμπλήρωσε φέτος 31 χρόνια έγγαμου βίου, όμως η σοβαρή κρίση που περνά δείχνει τον δρόμο προς το διαζύγιο.

Χαριτωμένη, κοκέτα και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, η επιτυχημένη αισθητικός και τα τελευταία χρόνια και ηθοποιός, Τέτα Καμπουρέλη, η «εθνική μανικιουρίστα», που έγινε γνωστή με το μικρό της όνομα, κατάφερε, με εργατικότητα και σκληρή δουλειά, να γίνει μια επιτυχημένη επιχειρηματίας. Ξεκινώντας από την Καισαριανή, έφτασε να φροντίζει μεγάλους σταρ, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Μαντόνα, ο Σον Κόνερι, ο Ιόλας και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Από το «Teta beauty salon» και τα χέρια της έχει περάσει σύσσωμη η ελληνική σόουμπιζ, με εκείνη να περιποιείται προσωπικά τους εκλεκτούς πελάτες της. Κι ενώ μέχρι χθες είχε συνηθίσει να βλέπει τον εαυτό της είτε στα περιοδικά με τη ιδιότητα της nail artist των διασήμων, είτε στην τηλεόραση σε στήλες ομορφιάς, πλέον ανησυχεί μήπως χάσει όλα όσα κατέκτησε με πολύ κόπο, αφού, όπως αποκάλυψε, η περιουσία της είναι δεσμευμένη εξαιτίας των κατηγοριών που βαρύνουν τον σύζυγό της.

«Οι εμπειρίες δυναμώνουν έναν άνθρωπο, αλλά υγεία να έχουμε… Μετά το συμβάν, η περιουσία μου είναι δεσμευμένη. Δουλεύω και ζω. Κι έτσι πρέπει να γίνεται, να δουλεύεις και να ζεις την κάθε ημέρα με χιλιάδες προβλήματα, αν θες να μάθεις την πραγματική αλήθεια. Ζω από τότε που έγινε το συμβάν καθημερινά με τη βιοπάλη και πάλι λέω “δόξα τω Θεώ”», δήλωσε πρόσφατα η Τ. Καμπουρέλη, εκφράζοντας την αγωνία της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ