Γλυκά Νερά: “Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ψεύδεται ασύστολα – Είναι κυνικός” λέει η σύμβουλος ψυχικής υγείας

Συνεχίζεται η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας της αδικοχαμένης Κάρολαϊν, Ελένη Μυλωνοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» για την απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, τόνισε ότι «ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ψεύδεται ασύστολα. Είναι κυνικός, θρασύτατος και έχει διαστρεβλώσει τα πάντα»

«Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο ο Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν. Είναι πάρα πολύ θλιβερό, διότι ακόμα και αυτήν την ημέρα δεν αποδόθηκε έστω μία μικρή τιμή στη μνήμη της. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όλη την ώρα ψεύδεται ασύστολα. Είναι ένας άνθρωπος κυνικός, χωρίς συναίσθημα, ηθικά αμβλυμένος. Το μόνο που καταφέρνει είναι σε όλο το ακροατήριο να αναβλύζουν συναισθήματα θυμού και οργής. Αυτό έχει καταφέρει» ανέφερε αρχικά η κ. Μυλωνοπούλου.

Και συνέχισε: «Δεν είναι αληθές αυτό που είπε ο πιλότος πως είχα κάνει διάγνωση ότι η Καρολάιν είναι οριακή προσωπικότητα. Μάλιστα από ό,τι θυμάμαι, ο δικηγόρος του Μπάμπη είχε δηλώσει σε μία πρωινή εκπομπή ότι ο πιλότος είχε αναφέρει ότι εγώ είπα ότι η Καρολάιν είχε ναρκισσιστική διαταραχή, η οποία σήμερα μετατράπηκε σε οριακή διαταραχή. Είναι αρχή μας. Δεν κάνουμε ποτέ διάγνωση. Δεν βάζουμε ταμπέλες ούτε σε θεραπευόμενο, ούτε σε συνοδό. Αν υποψιαστούμε ότι κάτι γίνεται, η παραπομπή γίνεται αμέσως στον θεράποντα ψυχίατρο.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ψεύδεται ασύστολα. Προσπαθεί να βγάλει την Καρολάιν ότι ήταν ένα άτομο διαταραγμένο και επιθετικό, ότι τον έδερνε, ότι είχε μία βίαια συμπεριφορά. Μάλιστα ο πιλότος πριν αναφερθεί καν στη σκηνή του φόνου, άφησε να καταλάβουν όλοι στο δικαστήριο ότι φοβήθηκε ότι κινδυνεύει για την σωματική ακεραιότητα του παιδιού του» πρόσθεσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της αδικοχαμένης Καρολάιν.

«Ο κατηγορούμενος εκτός από ψεύτης, είναι και θρασύτατος. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης κατηγόρησε και εμένα ότι στερούμαι γνώσεων. Έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Αναφορικά με την επιθετική συμπεριφορά της Καρολάιν, ποτέ, σε καμία συνεδρία δεν αναφέρθηκε από τον κατηγορούμενο ότι η Καρολάιν είχε επιθετική συμπεριφορά, ότι τον χτύπησε, ότι τον έσπρωξε. Περιστατικά που σήμερα στην κατάθεσή του, ο Μπάμπης τα απαριθμούσε» συμπλήρωσε.

«Έχει διαστρεβλώσει τα πάντα ο Μπάμπης. Ακόμα και την ιατροδικαστική έκθεση. Το πόρισμα. Επαναλαμβάνει ότι την ώρα εκείνη η Καρολάιν ήταν ζωντανή και μιλούσε» κατέληξε η κ. Μυλωνοπούλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ