Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση του συζυγοκτόνου για το εξοργιστικό ηχητικό ντοκουμέντο

Οργή έχει προκαλέσει το ηχητικό ντοκουμέντο από τη νύχτα της δολοφονίας της Καρολάιν, μέσα στο σπίτι όπου διέμενε με τον συζυγοκτόνο και το μωράκι τους, στα Γλυκά Νερά. Πρόκειται για το τηλεφώνημα που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην Άμεση Δράση τα ξημερώματα της 11ης Μαίου, καλώντας για “βοήθεια” και για “ασθενοφόρο”.

Ο στυγερός δολοφόνος, αφού σκότωσε την νεαρή σύζυγό του, τοποθέτησε την κορούλα τους πάνω στο άψυχο σώμα της Καρολάιν, κρέμασε τον σκύλο της οικογένειας και σκηνοθέτησε ένα σκηνικό δήθεν ληστείας, μέσα στη μεζονέτα.

Προκειμένου να πείσει για τους ισχυρισμούς του, έδεσε και φίμωσε τον εαυτό του, έκανε επίτηδες δύο τηλεφωνήματα σε λάθος αριθμούς και στη συνέχεια πήρε την Άμεση Δράση για να καταγγείλει την δήθεν ληστεία. Το θέατρο που έπαιζε για 37 ημέρες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, επιβεβαιώθηκε με τον πλέον εξοργιστικό τρόπο και σε αυτό το τηλεφώνημα ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το mega.

Γλυκά Νερά - Αναγνωστόπουλος

Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε ο δολοφόνος της Καρολάιν

Μία ημέρα έπειτα από την σοκαριστική αποκάλυψη, ο συζυγοκτόνος δηλώνει εκ νέου… μετανιωμένος. Σύμφωνα με το star, τον πιλότο επισκέφτηκε σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Στον δικηγόρο του, είπε ότι έχει μετανιώσει για την τραγωδία που προκάλεσε και δεν ήθελε να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο για το τηλεφώνημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Γλυκά Νερά: Το ρεσιτάλ υποκρισίας του συζυγοκτόνου στο “100”

Ηχητικό ντοκουμέντο από το βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για το τηλεφώνημα που έκανε ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο “100”.

“Βοήθεια” ακούγεται να λέει στην αστυνομικό που απάντησε την κλήση του και ζητεί να μεταβεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη μεζονέτα όπου έμενε με την άτυχη Καρολάιν και το μωράκι τους.

Ο δράστης έκανε το τηλεφώνημα, δύο ώρες αφού δολοφόνησε άγρια την νεαρή σύζυγό του και μητέρα του παιδιού τους και αφού σκηνοθέτησε τον τόπο του εγκλήματος. Με χαρακτηριστικό θράσος και με ρεσιτάλ υποκρισίας, ο συζυγοκτόνος παριστάνει ότι είναι δεμένος και φιμωμένος προκειμένου να πείσει για το σενάριο της δήθεν ληστείας.

Το ηχητικό ντοκουμέντο της 11ης Μαίου, που παρουσίασε το Mega, προκαλεί σοκ και οργή. Η κλήση διαρκεί 1 λεπτό και 48 δευτερόλεπτα. Τα πρώτα 38 δευτερόλεπτα, ο συζυγοκτόνος δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο στην αστυνομικό, καθώς δεν ακούγεται καθαρά με την δικαιολογία ότι οι “δράστες” τον έχουν φιμώσει. Στη συνέχεια ξεκινά την άνευ προηγουμένου “παράσταση” προσποιούμενος ότι βρίσκεται σε πανικό και ότι… κλαίει. “Γλυκά Νερά, Γλυκά Νερά”, αναφέρει και στη συνέχεια “βοήθεια, ασθενοφόρο…” ψελλίζει και δήθεν ξεσπά σε λυγμούς.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήθελε να γίνει πειστικός. Γι’ αυτό, πριν από την Άμεση Δράση, είχε φροντίσει να κάνει δύο λανθασμένες κλήσεις δήθεν επειδή προσπαθούσε να καλέσει με τη μύτη του.

Αρχικά, η αστυνομικός που απάντησε την κλήση και προσπάθησε να διαχειριστεί το περιστατικό, θεώρησε ότι πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, ο οποίος αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στη συνέχεια, ωστόσο, ο πιλότος άρχισε να μιλάει πιο καθαρά και να γίνεται κατανοητός.

Σημειώνεται πως η δολοφονία της Καρολάιν εκτιμάται πως έγινε στις 4.15-4.30 τα ξημερώματα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Αφού σκηνοθέτησε τον τόπο του εγκλήματος, ο συζυγοκτόνος κρέμασε και τον σκύλο της οικογένειας σε μία προσπάθεια να πείσει για τους ισχυρισμούς του περί της ληστείας μετά φόνου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον συζυγοκτόνο, κουλουριασμένο και με τα χέρια του δεμένα μπροστά από το σώμα του, σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από το κρεβάτι όπου ήταν νεκρή η Καρολάιν. Το κινητό του τηλέφωνο, ήταν ακριβώς δίπλα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ