Γλυκά Νερά: Αυτά είναι τα ΒΙΝΤΕΟ που βρήκαν οι αρχές στο κινητό του συζυγοκτόνου

Τα βίντεο που είχε στο κινητό του ο δολοφόνος της Καρολάιν και δείχνουν τις στιγμές του ζευγαριού πριν από τη δολοφονία της 19χρονης στα Γλυκά Νερά, παρουσίασε το Star.

Το πρώτο βίντεο είναι τραβηγμένο στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά περίπου έναν μήνα πριν από στυγερό έγκλημα, με τον 33χρονο συζυγοκτόνο να βιντεοσκοπεί την Καρολάιν ενώ έπαιζαν χαρτιά.

Στο βίντεο η Καρολάιν εμφανίζεται χαμογελαστή να μοιράζει χαρτιά. Μάλιστα, ακούγεται να λέει τη λέξη «Αγάπη μου», στον άνθρωπο που μέρες αργότερα της αφαίρεσε τη ζωή.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ο πιλότος στον χώρο εργασίας του σε γραφείο. Το τρίτο βίντεο το έχει τραβήξει ο 33χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από την Αττική.

Γλυκά Νερά

Στο κινητό του πιλότου, οι αρχές εντόπισαν πάνω από 40 βίντεο. Ωστόσο, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο συζυγοκτόνος είχε στο κινητό του περισσότερα βίντεο με τον ίδιο να πιλοτάρει ελικόπτερο, παρά με τη γυναίκα και το παιδί του.

Τα οπτικά ντοκουμέντα εξετάζονται πολύ προσεκτικά από τις αρχές και θα εξεταστούν μαζί με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ