Γλυφάδα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την αυτοκτονία του 29χρονου

Το χρονικό των όσων συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή, 12/4) στη Γλυφάδα, όπου ένας 29χρονος αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του, όπου είχε ταμπουρωθεί ύστερα από ενδοοικογενειακό επεισόδιο, γνωστοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. με σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα του 29χρονου τον εντόπισαν νεκρό, με τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα και ώρα 16.05 αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε.  διερχόμενοι, κατά την περιπολία τους από δρόμο της Γλυφάδας, άκουσαν φωνασκίες και πλησίασαν προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο. Εκεί ενημερώθηκαν από περίοικους ότι εντός πολυκατοικίας, άντρας ασκούσε σωματική βία σε γυναίκα.

Άμεσα προσέγγισαν την πολυκατοικία, όπου ανέβηκαν στον 4ο όροφο και στη θέα των αστυνομικών ο άνδρας εισήλθε σε διαμέρισμα και κλειδώθηκε, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Παράλληλα, υπό το συντονισμό και καθοδήγηση του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου μετέβησαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και σταθμός ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Διαπραγματευτής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν περιμετρικά, προκειμένου να λάβει χώρα επιχείρηση διαπραγμάτευσης, διασφαλίζοντας τον χώρο.

Μετά από Εισαγγελική εντολή και ενώ ο άντρας δεν ανταποκρινόταν, οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τον άνδρα νεκρό, με τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ