Γλυφάδα: «Αν δεν φύγεις από το σπίτι, θα σε κάψω σαν ποντίκι» – Νέες πληροφορίες για το μακελειό στη ναυτιλιακή

Νέα στοιχεία από μαρτυρίες και καταθέσεις για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, δίνει στη δημοσιότητα ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης επικαλέστηκε μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες κάποιος είχε απειλήσει τον 76χρονο δράστη, προκειμένου να φύγει από το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί στη Γλυφάδα. Περιέγραψε στη συνέχεια, καρέ-καρέ τα όσα συνέβησαν χθες το πρωί, όταν ο δράστης και αυτόχειρας εισέβαλε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας και σκότωσε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της, Αντώνη Βλασσάκη και τον πρώην καπετάνιο, Ηλία Κουκουλάρη.

«Πήρε την τσάντα, ανέβηκε, άφησε την τσάντα στη σκάλα μπήκε στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση. Φαίνεται πως ζήτησε να παραμείνει στο σπίτι», είπε αρχικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης και πρόσθεσε: «Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε πως τις προηγούμενες ημέρες κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι “αν δεν φύγεις από το σπίτι, θα σε κάψω σαν ποντίκι”. Αυτό το έχει πει ο ίδιος σε ανθρώπους της εταιρείας και το έχουν καταθέσει».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, προκύπτει και κάτι άλλο από τις καταθέσεις, ότι ο δράστης δεν ήθελε να σκοτώσει κάποιον άλλον, πέραν από την Μαρία Καρνέση.

«Οι καταθέσεις λένε ότι δεν έψαξε να βρει την Δέσποινα Καρνέση. Πυροβόλησε στην πλάτη την Μαρία Καρνέση, μέχρι να γεμίσει την καραμπίνα, εκείνη πρόλαβε τραυματισμένη και πήγε στον κάτω όροφο, μπήκε στο γραφείο του γαμπρού της, που ήταν και ο καπετάνιος… Ο δράστης μπήκε από διπλανή πόρτα, ο διευθύνων σύμβουλος έπεσε πάνω και τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Μετά πυροβόλησε στο κεφάλι την Μαρία Καρνέση και κατόπιν ο καπετάνιος του έπιασε την καραμπίνα, του την πήρε από τα χέρια και τον πυροβόλησε στην πλάτη», περιέγραψε ο κ. Καλλιακμάνης και συνέχισε: «Μετά κατέβηκε κάτω, έριξε το πιστόλι στο πορτμπαγκάζ και έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, από την αστυνομία γίνεται άρση του τηλεφωνικού απορρήτου «αλλά προσπαθούν δουν και το εάν συνάντησε κάποιον πριν πάει στην εταιρεία».

Σημειώνεται, πάντως, ότι σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ναυτιλιακή εταιρεία το απόγευμα της Τρίτης (13/2) «ουδέποτε η εταιρία ή η Μαρία Καρνέση είχαν παραχωρήσει στον δολοφόνο κάποιο σπίτι να διαμένει στη Γλυφάδα, πόλλω δε μάλλον όταν το σπίτι που αναφέρθηκε επί της οδού Τσιτσάνη αρ. 16 δεν ανήκει είτε στην αποθανούσα ή στην εταιρία για να είναι δυνατόν να του έχει πει η Μαρία Καρνέση να το εκκενώσει. Εξάλλου όπως καλώς γνωρίζουμε ουδεμία οικονομική ανάγκη είχε ο δολοφόνος αφού διέθετε τραπεζικούς λογαριασμούς με ιδιαίτερα μεγάλα χρηματικά διαθέσιμα».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ