Γκάζι: Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για το αιματηρό επεισόδιο – Αδέλφια οι δύο τραυματίες, είχαν έρθει για μπάτσελορ από την Κρήτη

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το μπάτσελορ για τους τρεις Κρητικούς που κατέληξαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16/12) έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι.

Οι τρεις τραυματίες, την στιγμή των πυροβολισμών έβγαιναν από ένα άλλο μαγαζί και πήγαιναν στο κλαμπ. Πρόκειται για δύο αδέλφια και έναν φίλο τους. Τα δύο αδέλφια είναι ηλικίας 28 και 33 ετών, ενώ ο φίλος τους είναι σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 07:00 το πρωί. Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά ένα μαύρο τζιπ, καθώς το συγκεκριμένο όχημα περνούσε από το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο οδηγός του τζιπ δεν μπορούσε να διασχίσει τον συγκεκριμένο δρόμο, καθώς είχε πάρα πολύ κόσμο. Στη συνέχεια φέρεται να προκλήθηκε καβγάς, ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα και πυροβόλησε με 9αρι όπλο προς το κλαμπ, τραυματίζοντας τρία άτομα.

Από το σημείο έχουν συλλεχθεί 4 κάλυκες ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εξασφαλίσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του τζιπ. Την στιγμή των πυροβολισμών, φέρεται να ήταν μπροστά και ο πορτιέρης του κλαμπ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές εκτιμούν πάντως πως δεν αποκλείεται στόχος των δραστών να ήταν το κλαμπ, και οι τρεις τραυματίες να βρέθηκαν στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή. Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το περασμένο καλοκαίρι είχε σημειωθεί ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός Αλβανού, με το κίνητρο των δραστών να παραμένει άγνωστο.

Την υπόθεση διερευνά το τμήμα Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ