Φρίκη στον Κολωνό: Ταυτοποιούνται ακόμη 3 βιαστές

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για την ταυτοποίηση και άλλων βιαστών της 12χρονης από τον Κολωνό, έπειτα από την αποκαλυπτική νέα κατάθεση που έδωσε η ανήλικη, στην οποία έκανε λόγο για άλλους 10 άνδρες που είχαν πληρώσει χρηματικά ποσά προκειμένου να την κακοποιήσουν.

Κολωνός: Η μητέρα της 12χρονης μιλά μέσα από τη φυλακή – Τι λέει για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και τον Ηλία Μίχο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Realnews, οι Αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση τριών νέων προσώπων που είχαν κλείσει ραντεβού και είχαν βιάσει επ’ αμοιβή το παιδί, έπειτα από συνεννοήσεις που φέρεται να έκαναν με τον Ηλία Μίχο, τον 54χρονο που κατηγορείται ως ο μαστροπός της 12χρονης.

Κολωνός: Νέα κατάθεση έδωσε η 12χρονη – Μίλησε για τουλάχιστον δέκα νέα πρόσωπα

Στην έκτη κατά σειρά κατάθεση που έδωσε η ανήλικη, στις αρχές Απριλίου, επιχείρησε να δώσει νέες πληροφορίες για άνδρες που είχε συναντήσει. Αν και αναφέρθηκε σε συνολικά δέκα άτομα, περισσότερα στοιχεία κατάφερε να δώσει για τρία από αυτά. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς και έναν Ελληνα, οι οποίοι βίασαν το παιδί, αφού πρώτα είχαν κλείσει ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας γνωριμιών όπου ο Μίχος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ της 12χρονης.

Η προσπάθεια για την ταυτοποίηση των τριών νέων προσώπων στη συγκλονιστική υπόθεση του Κολωνού γίνεται με φυσική έρευνα που έχουν ήδη ξεκινήσει τόσο οι ανακριτικές όσο και οι αστυνομικές Αρχές που ασχολούνται με την υπόθεση.

Το κατάστημα του Μίχου

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 12χρονη φέρεται να είπε πως τα τρία συγκεκριμένα πρόσωπα την είχαν συναντήσει σε σημεία που απέχουν το πολύ μισή ώρα από το κατάστημα του Μίχου στον Κολωνό. Μάλιστα, περιέγραψε και τους δύο επαγγελματικούς χώρους στους οποίους εργάζονταν οι δύο αλλοδαποί βιαστές της. Το τρίτο πρόσωπο, ο Ελληνας, συνάντησε το παιδί σε ιδιωτικό χώρο.

Κολωνός: Ακόμη και απόπειρα αρπαγής της 12χρονης καταγγέλλει η οικογένειά της – ΒΙΝΤΕΟ

Με βάση τις περιγραφές της ανήλικης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες στοχευμένες έρευνες σε περιοχές γύρω από τον Κολωνό, προκειμένου να εντοπίσουν τα σημεία που έχει υποδείξει η 12χρονη, καθώς η ίδια δεν ήταν σε θέση να μιλήσει στην κατάθεσή της για οδούς και συγκεκριμένες διευθύνσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να πάνε μέχρι τέλους αυτή την ανατριχιαστική υπόθεση, είναι κοντά στον εντοπισμό των νέων χώρων που έχει υποδείξει η 12χρονη.

Οταν πλέον ταυτοποιηθούν οι τρεις βιαστές, τα στοιχεία θα παραδοθούν στην αρμόδια ανακρίτρια που διενεργεί όλο αυτό το διάστημα την κύρια ανάκριση, ώστε να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης και, βέβαια, να συλληφθούν και να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα.

Εμπόδια

Οσο για τους υπόλοιπους επτά από τους 10 βιαστές που αποκάλυψε η 12χρονη στην κατάθεσή της, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διαδικασία του εντοπισμού τους έχει αρκετά εμπόδια. Αυτοί οι επτά άνδρες φέρονται να συνάντησαν την ανήλικη με το αυτοκίνητό τους σε προκαθορισμένο σημείο και συγκεκριμένα κοντά στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια. Το παιδί ήταν σε θέση να περιγράψει μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά τους, ωστόσο δεν είχε συγκρατήσει τη μάρκα των αυτοκινήτων ή τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας. Κατά συνέπεια, η ταυτοποίηση των υπόλοιπων παιδεραστών φαντάζει δύσκολη ερευνητικά, καθώς τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές είναι μηδαμινά.

Οι αποκαλύψεις

Η 12χρονη έδωσε τη νέα της κατάθεση λίγο πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου, αλλά και της παιδοψυχολόγου του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Μάλιστα, η συγκεκριμένη κατάθεση έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς το παιδί το προηγούμενο διάστημα κατήγγειλε πως έχει δεχθεί επιθέσεις στο σπίτι όπου διαμένει.

Πλέον η ανήλικη παρακολουθείται από ειδικό παιδοψυχολόγο και κάνει κατ’ οίκον μαθήματα, ενώ το νέο της σπίτι, σε περιοχή της χώρας, έχει σημανθεί ως «ευαίσθητος στόχος» από τις Αρχές και φυλάσσεται με αυξημένες περιπολίες από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, τόσο με χαρακτηρισμένα περιπολικά όσο και με αυτοκίνητα της τοπικής Ασφάλειας.

Με τις αποκαλύψεις της να συνεχίζονται, η 12χρονη υποστήριξε πως στα τέλη Μαρτίου δέχθηκε επίθεση στην εξώπορτα του σπιτιού της από έναν κουκουλοφόρο, ο οποίος την απείλησε με μαχαίρι και την τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι. Ο τραυματισμός πιστοποιήθηκε και από ιατροδικαστή, που διαπίστωσε αμυχές και μώλωπες στο μπράτσο του κοριτσιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ