Διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 46χρονη αστυνομικός, στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά την παράσυρση της από φορτηγό στην περιοχή της Χαλκιδικής, εν ώρα υπηρεσίας.
Η 46χρονη αστυνομικός έχει υποστεί σοβαρά τραύματα σε κεφάλι, σπονδυλική στήλη και μάτι. «Μακάρι να γυρίσει στα παιδάκια της», είναι η ευχή των κατοίκων του χωριού Μεταγκίτσι στη Χαλκιδική όπου ζει η 46χρονη αρχιφύλακας η οποία τραυματίστηκε βαρύτατα, την ώρα που προσπαθούσε να βοηθήσει έναν άνδρα ενώ ήταν χτυπημένος στην άκρη του δρόμου.
«Όλα έγιναν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα»
Στο Star μίλησε ένας από τους φίλους του 33χρονου, ο οποίος αναφέρει πως δεν είχε προηγηθεί καβγάς σε καφετέρια της περιοχής με τον 26χρονο, που συνελήφθη από την αστυνομία.
Όλα συνέβησαν, κατά τη μαρτυρία του, όταν ο 33χρονος θέλησε να πάει στο νοσοκομείο Πολυγύρου για να βγάλει μια ακτινογραφία ύστερα από καβγά που είχε σε μαγαζί της περιοχής όπου είχε τραυματιστεί. Μόνο που έμειναν στο δρόμο από βενζίνη, όπως υποστηρίζει.
«Είχαμε βγει έξω και κάναμε ωτο-στοπ, εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει αυτός. Μας είδε και έκανε αναστροφή, ήρθε εκεί, μπήκαμε στο αμάξι. Αυτός ήθελε να μας πάει στον Μαρμαρά, εμείς θέλαμε Πολύγυρο, βγήκαμε από το αμάξι. Ο Α… του είπε “δεν πειράζει αγάπη μου, όλα καλά, πάνε κάνε την δουλειά σου” και του έκλεισε την πόρτα και ίσα ίσα ακούμπησε το τζάμι, σαν χαιρετισμό. Αυτός ξαναέκανε αναστροφή, κατέβηκε από το αμάξι και χτύπησε τον Α…» λέει ο φίλος του 33χρονου.
Δικηγόρος 26χρονου: «Tου έκλεισαν τον δρόμο τρία άτομα και του ζήτησαν να τους μεταφέρει»
Ο συνήγορος του 26χρονου, δίνει ωστόσο τη δική του εκδοχή για ό,τι συνέβη. «Του κλείσανε τον δρόμο τρία άτομα και τον υποχρέωσαν, του ζήτησαν υποχρεωτικά να τους πάει για να βρουν βενζίνη. Κλείσανε όλο τον δρόμο τα άτομα, αναγνώρισαν το αυτοκίνητό του και έγινε αυτό το περιστατικό… Τον βγάλανε με το ζόρι από το αυτοκίνητο, έγινε ένας καβγάς στα γρήγορα και ξαναμπήκε αυτός στο αυτοκίνητο του για να φύγει» δηλώνει χαρακτηριστικά ο συνήγορος του 26χρονου, Θανάσης Παλιοτζίκας.
Σημειώνεται πως ο 26χρονος κρατείται και σήμερα Δευτέρα περνάει αυτόφωρο στο Μονομελές Πολυγύρου για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράνομη οδήγηση.