Εξάρχεια: Η στιγμή που ο ένας ληστής βγαίνει από το σπίτι της 36χρονης – Νέο βίντεο

Νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τα Εξάρχεια, εκεί όπου μία 36χρονη έζησε στιγμές τρόμου στα χέρια δύο Σομαλών μέσα στο διαμέρισμά της.

Όπως φαίνεται στο νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, ο ένας εκ των δύο δραστών αποχωρεί από το διαμέρισμα κρατώντας μάλιστα στα χέρια του τα κλοπιμαία.

Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου στα Εξάρχεια ενώ η 36χρονη κοιμόταν. Με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησαν και την πίεζαν να αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Μάλιστα και οι δύο Σομαλοί, ηλικίας 20 και 18 ετών, προσπάθησαν να την βιάσουν αλλά εκείνη αντιστάθηκε έντονα με αποτέλεσμα να την γλιτώσει.

Οι δύο δράστες άρπαξαν ένα ποσό 1.050 ευρώ, ένα ρολόι χειρός, την τσάντα της όπου είχε και το κινητό της τηλέφωνο.

Ο ένας εκ των δύο δραστών έχει συλληφθεί έπειτα από έλεγχο που έγινε στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και εντοπίστηκε. Υπέδειξε ως συνεργό του έναν συμπατριώτη του, ο οποίος αναγνωρίστηκε και από την 36χρονη μέσω φωτογραφιών που της έδειξαν οι αστυνομικοί. Ο τελευταίος αναζητείται.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων εξιχνιάστηκε ληστεία και απόπειρα βιασμού σε βάρος γυναίκας, που τελέστηκαν την 29-2-2024 εντός οικίας στα Εξάρχεια.

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 10-3-2024 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, 20χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και απόπειρα βιασμού κατά συναυτουργία και απείθεια. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο συνεργός του.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 29-2-2024, οι κατηγορούμενοι αφού εισήλθαν σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια διαρρηγνύοντας τη μπαλκονόπορτα, εντόπισαν την ένοικο, την ακινητοποίησαν και της ζήτησαν να τους παραδώσει τιμαλφή.

Στην συνέχεια, οι δράστες αποπειράθηκαν να προβούν σε πράξεις κατά της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος της ενοίκου, ωστόσο εκείνη αντιστάθηκε, καλώντας σε βοήθεια και αφού οι πρώτοι αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, τιμαλφή και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, διέφυγαν.

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συλλογής στοιχείων, επετεύχθη η ταυτοποίηση των δραστών, ενώ τη 10-3-2024 εντοπίστηκε ο 20χρονος, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία,  οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ