Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα στο πλοίο

Ακόμη ένας νεκρός εντοπίστηκε, στο πλοίο Euroferry Olympia που τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ έπλεε ανοιχτά της Κέρκυρας, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πρόκειται για μία τραγική εξέλιξη, τη στιγμή που οι διασώστες του ΕΚΑΒ συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των 10 αγνοουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το απανθρακωμένο πτώμα εντόπισαν οι διασώστες μπροστά από ένα καμένο φορτηγό, στο γκαράζ του δεύτερου καταστρώματος του πλοίου.

Υπενθυμίζεται, ότι το μεσημέρι της Κυριακής είχε εντοπιστεί ο πρώτος νεκρός επιβάτης του πλοίου. Επρόκειτο για τον 58χρονο Έλληνα οδηγό Ευάγγελο Μαλεσιάδα.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο γιος του τον αναγνώρισε από τα τατουάζ και το μενταγιόν που φορούσε.  Ο 58χρονος κοιμόταν στο φορτηγό του, εισέπνευσε τις αναθυμιάσεις και έχασε τη ζωή του. Η σορός του άτυχου άνδρα ήταν απανθρακωμένη, καθώς το φορτηγό όπου εντοπίστηκε είχε καεί λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στο πλοίο.

Στο λιμάνι του Αστακού το Euroferry Olympia

Την Τετάρτη το πρωί, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ρυμούλκησης του Euroferry Olympia στο λιμάνι του Αστακού.

Το πλοίο έφτασε στο Πλατυγιάλι, συνοδεία ρυμουλκών, ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων, τη στιγμή που οι συγγενείς τους ζουν δραματικές στιγμές περιμένοντας με αγωνία ένα καλό νέο για τους δικούς τους ανθρώπους.

Το nafpaktianews.gr κατέγραψε τη στιγμή που το Euroferry Olympia έφτασε στον Αστακό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ