“Άγιος Παΐσιος”: Θα υπάρξει 2η σεζόν; Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει

Η σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου, έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό που περιμένει με ανυπομονησία τα νέα επεισόδια.

Ο ηθοποιός Προκόπης Αγαθοκλέους, που ενσαρκώνει τον Άγιο Παΐσιο, βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τον ρόλο του Αγίου Παϊσίου, την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο η σειρά να συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως συνομίλησε με ανθρώπους που γνώριζαν τον Άγιο Παΐσιο και τόνισε ότι όλοι λένε πως ο γέροντας ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, χιούμορ, γενναιοδωρία, αρχοντιά. «Δεν τον ενδιέφερε καθόλου το υλικό, ήταν μια μεγάλη αγκαλιά για όλους», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για το Άγιο Όρος, το οποίο έχει επισκεφτεί δύο φορές, με αφορμή τα γυρίσματα της σειράς τα οποία έγιναν στη Μονή Βατοπεδίου, ο Προκόπης Αγαθοκλέους είπε ότι «είναι ένας τόπος πλούσιος σε φυσική ομορφιά, και μόλις πατάς το πόδι σου εκεί, νιώθεις ήρεμος», ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στη διατροφή των μοναχών.

“Άγιος Παΐσιος”: Θα υπάρξει 2η σεζόν;

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους, προς το τέλος της συνέντευξής του, αποκάλυψε πως είναι πιθανό η σειρά να συνεχίσει και για δεύτερη σεζόν. «Ετοιμάζεται δεύτερος κύκλος. Δεν ετοιμάζεται ακριβώς, είναι στις σκέψεις. Ο πρώτος κύκλος φτάνει μέχρι που ο Παΐσιος ονομάζεται έτσι στη Μονή Φιλοθέου. Φτάνει μέχρι τα 35 του χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ