Νίκος Μουτσινάς: Ξέσπασε κατά του Πορτοσάλτε – “Να το βάλουν στον κ@@ο τους δηλαδή το αμάξι;”

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την αναφορά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε στην πρωινή εκπομπή του σταθμού σχετικά με την ακρίβεια στα καύσιμα και τους ανθρώπους που βγάζουν 500 ευρώ. “Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ” σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Μουτσινάς, αν και βρίσκεται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με τον Άρη Πορτοσάλτε, ξέσπασε εναντίον του στην εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι”.

“Ρε παιδιά γιατί να μην είμαστε σπίτι μου γιατί με αυτό δύο μέρες παράσταση θα μπορούσα να σας κάνω με όλα αυτά που έχω να πω. Τι βλακείες κάθονται και λένε στην τηλεόραση πραγματικά οι άνθρωποι, τα έχουμε λίγο χαμένα. Δεν μιλάω για τον κύριο Άρη Πορτοσάλτε… για τον Άρη μιλάω”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε:

“Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ότι εγώ επειδή έχω μεγαλώσει και δεν έχω λεφτά δεν μπορώ να έχω αυτοκίνητο και θα με αναγκάσεις να μπω στο λεωφορείο. Πάνε καλά; Κι επίσης, ο κ. Πορτοσάλτε δεν είναι και μικρός. Η μαμά του μπορεί να μην είχε αυτοκίνητο όμως τώρα οι καινούργιες οι μαμάδες έχουν αυτοκίνητο. Να το βάλουν στον κ@λο τους δηλαδή; Τι εννοεί; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Η Κυβέρνηση καταλαβαίνει ότι πάει να κάνει 75 ταχυτήτων μία κοινωνία; Δηλαδή τι είναι αυτό ξαφνικά; Είσαι μεγάλος, δεν μπορείς. Είσαι γκέι, αποκλείεται. Είσαι μονογονεϊκή, θα έχεις λιγότερα. Έχεις παραπάνω λεφτά, πάρε το αυτοκίνητό σου. Δεν έχεις παραπάνω λεφτά, κάν’ το σπίτι σου λέει.

Αυτός που είναι φτωχός κι έχει αυτοκίνητο, λάθος το πήρε. Δεν του είπαν “θα είστε φτωχός, μην πάρετε αυτοκίνητο, έρχονται κάτι ωραίες μέρες…δεν θα έχετε τι να κάνετε. Μήπως το κάνει (σ.σ. το αμάξι) και σπίτι κι ελευθερωθούν και κάποια σπίτια.

Επίσης τώρα τελευταία ακούγεται πάρα πολύ η λέξη φτώχεια… Δεν μπορεί να λέει ο πρωθυπουργός ότι είμαστε πάρα πολύ πλούσια χώρα και να ακούμε περισσότερες φορές τη λέξη φτώχεια παντού. Αποφασίστε είμαστε φτωχοί ή πλούσιοι;”.

Δείτε το βίντεο μετά το τρίτο λεπτό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ