Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η αποκάλυψη για την εμμονική θαυμάστριά του και τα απειλητικά μηνύματα

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor και στην κόντρα του με τον Βαλάντη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια εμμονική θαυμάστριά του που έστελνε απειλητικά μηνύματα στην σύντροφό του, αλλά στα 15 κιλά που έχασε σε μια δύσκολη φάση της ζωής του.

“Μπήκα στο παιχνίδι για να κάνω πιο γνωστές τις δράσεις. Είναι ένας ωραίος δίαυλος για να επικοινωνήσω όλα αυτά τα πράγματα που είναι σημαντικά. Αν μπορούσα να διχοτομηθώ θα ήμουν και στο θέατρο και στο Survivor. Ήταν μια πολύ δύσκολη επιλογή. Ρώτησα τον σκηνοθέτη αν μπορώ να φύγω από την παράσταση για το ριάλιτι, αλλά στεναχωρήθηκα που έμεινα μόνο 2 εβδομάδες”, είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και πρόσθεσε:

“Χρηματικά στο survivor έπαιρνα τα τετραπλάσια από όσα θα έπαιρνα στο θέατρο σε έναν μηνά. Ο Βαλάντης με όλους δεν τα είχε καλά. Εύχομαι να μην ήταν ο εαυτός του στο παιχνίδι και να τον επηρέαζε πολύ ότι δεν είχε να φάει και να επιτέθηκε με αυτόν τρόπο σε κάποιους ανθρώπους, όπως σε εμένα και την Ευρυδίκη”.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης εξομολογήθηκε ότι «Με έκανε add στο Instagram ο Βαλάντης, έκανε και βιντεοκλήση αλλά δεν το πρόλαβα. Από την στιγμή που ήμουν χωρισμένος ήταν πολύ πιο εύκολο να μπω στο Survivor».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και τις σχέσεις σημείωσε ότι «Δεν μπλέκω ποτέ τα πράγματα, να είμαι σε παράλληλη σχέση, αλλά έχω απατήσει. Με γονατίζει όταν μια κοπέλα απιστεί, έχω χάσει λόγω αυτού 15 κιλά. Έμαθα ότι με απατά το ταίρι μου από τα social media, έκανα ένα τραπέζι το βράδυ και την ώρα που τρώμε λέω «ποιος ήταν αυτός; Για να δω τις αντιδράσεις” και συμπλήρωσε: “Εμμονική θαυμάστρια είχα, ήταν πολύ έντονο, γιατί έστελνε μηνύματα σε όλο μου το σόι και προσπαθούσε να με προσεγγίσει για 3-4 χρόνια. Με είχε σοκάρει και με είχε προβληματίσει γιατί είχε βρει το τηλέφωνό μου και με καλούσε περίεργες ώρες ή έστελνε απειλητικά μηνύματα στο ταίρι μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ