Euroferry Olympia: Συγκλονίζει ο Λευκορώσος που σώθηκε από το φλεγόμενο πλοίο – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν τα λόγια του Λευκορώσου οδηγού, ο οποίος βγήκε ζωντανός έπειτα από 55 ώρες από το φλεγόμενο πλοίο Euroferry Olympia.

Μιλώντας στο MEGA, o 22χρονος οδηγός αποκάλυψε ότι δεν είχε φάει τίποτα όλες τις ώρες που ήταν μέσα στο πλοίο. «Δεν είχα φάει τίποτα όλες αυτές τις ώρες, μόνο νερό έπινα, είχα νερό δίπλα μου». «Μετά από το καράβι, που βγήκα στη στεριά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά στο νοσοκομείο» πρόσθεσε.

«Ένιωθα ότι δεν θα βγω ζωντανός»

Ο 22χρονος Λευκορώσος, ο οποίος εργάζεται τα τελευταία τέσσερα χρονιά ως οδηγός, ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που είναι καλά, ενώ τόνισε ότι δεν πίστευε ότι θα βγει ζωντανός από το φλεγόμενο πλοίο. «Ένιωθα ότι δεν θα βγω ζωντανός, αλλά με τη θέλησή μου τα κατάφερα. Για μένα ήταν πάρα πολύ άσχημα, δεν έβλεπα κανέναν δίπλα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η ψυχολογία μου ήταν πολύ άσχημη, το μόνο που ήθελα ήταν να ζήσω» κατέληξε ο 22χρονος, ο οποίος τόνισε ότι δεν θέλει να μιλήσει για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο πλοίο, μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών για τους αγνοούμενους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ