Επίθεση με βιτριόλι: Το στρες έφερε τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια στο δέρμα της Ιωάννας

Ανησυχούν οι γιατροί της Ιωάννας για το στρες που βιώνει τις τελευταίες μέρες το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, παρότι το 35χρονο κορίτσι λαμβάνει ένα τεράστιο κύμα αγάπης και συμπαράστασης από τον κόσμο, οι θεράποντες γιατροί της βλέπουν τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια στο δέρμα της.

Το να παραστεί στη δίκη, να σταθεί για πρώτη φορά απέναντι σε όλους μας με το κεφάλι ψηλά, ήταν για την Ιωάννα η πρώτη μεγάλη της νίκη. Και όμως το έκανε γνωρίζοντας ότι αυτή της η απόφαση που λειτούργησε ως φάρμακο στην ψυχή της, θα δηλητηρίαζε το δέρμα της…

Το στρες, το οποίο βιώνει τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα, έχει φέρει ορμονικές αντιδράσεις στο σώμα της, με αποτέλεσμα να σαμποτάρει την θεραπεία αποκατάστασής της

«Για αυτό ανησυχούμε όλοι οι θεράποντες, φοβόμαστε δηλαδή την αντίδραση της και σε άλλο όργανο και στο σώμα της. Ήδη έχουμε δει σημάδια που δείχνουν την ταλαιπωρία. Εξανθήματα, δυσκολίες, πραγματικά το βλέπουμε», δήλωσε η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια κλινικής πλαστικής χειρουργικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο

«Έχει πάει πολλούς μήνες πίσω στη θεραπεία της… Δυστυχώς έχει εμφανίσει κορμί της σημάδια στο δέρμα της, η θεραπεία της δεν πάει καλά, όλοι μας λοιπόν πρέπει να υποκλιθούμε στο μεγαλείο ψυχής της» είναι η τοποθέτηση του Νίκου Αλεξανδρή, του δικηγόρου της.

Η Ιωάννα έχει, ήδη, υποβληθεί σε εννέα επώδυνα χειρουργεία και αναμένεται να κάνει άλλα 20. Έχει εγκαύματα στο 94% του προσώπου της και όμως η Ιωάννα δεν σταματά να αγωνίζεται για να ξανακερδίσει και πάλι την ζωή της.

Ο καθηγητής οφθαλμολογίας Γιώργος Κυμιωνής θυμάται την αντίδρασή της, όταν στην προσπάθειά του να της σώσει το ένα της μάτι, την ενημέρωνε ότι έπρεπε να βγάλει κάποιες βλεφαρίδες της: «Εκείνη την στιγμή ήξερε ότι αν δεν τις βγάλουμε θα την πονούσαν, αλλά μου είπε «άσε την γιατρέ, ας τις έχω, να είναι ομορφο το μάτι και αν χρειαστεί τις βγάζουμε μετά»! Πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει η διάθεση για ζωή αυτού του κοριτσιού και η ανάγκη της να επιστρέψει στην ζωή, αν και αυτό το ξέρουμε ότι θα αργήσει…».

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά είναι τα αρχεία που έσβησε από το κινητό της η 36χρονη

Το κινητό τηλέφωνο και οι λογαριασμοί της στα social media μπήκαν στο μικροσκόπιο των Αρχών αμέσως μετά τη σύλληψη της 36χρονης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα μπροστά στην είσοδο της εργασίας της στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι αστυνομικές αρχές βρήκαν τις αναζητήσεις που έκανε κατηγορουμένη τόσο πριν όσο και μετά την επίθεση, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανακλήθηκαν περίπου δέκα αρχεία, τα οποία είχε σβήσει για να μη βρεθούν στο κινητό της.

Έτσι βάσει του ρεπορτάζ, από τα πρώτα πράγματα που διέγραψε, ήταν η αναζήτηση του τηλεφώνου του σπιτιού της Ιωάννας σε εταιρεία αναζήτησης τηλεφώνων.

Επίσης, διέγραψε δύο φωτογραφίες της κoπέλας που τις είχε «σώσει» και αποθηκεύσει από τους λογαριασμούς της στα social media, καθώς και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την Ιωάννα στο messenger, ενώ είχε αποθηκεύσει την εικόνα προφίλ της Ιωάννας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που επίσης έσβησε, όπως και την αναζήτηση εταιρείας που πουλάει αιθέρα.

Οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να ανακτήσουν φωτογραφία συσκευής γεωεντοπισμού, που είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο της Ιωάννας.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση, είναι ότι η 36χρονη είχε σβήσει δημοσίευμα ιστοσελίδας, με τίτλο «Γυναίκες δηλητήριο με μαντήλι» που αναφερόταν σε μια παλιότερη υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι.

Η 36χρονη έσβησε τέλος τη φωτογραφία από την πινακίδα του αυτοκινήτου της Ιωάννας.

Επίθεση με βιτριόλι: Τι έκανε η κατηγορουμένη στη φυλακή την ώρα της δίκης

Λεπτομέρειες με το τι έκανε η κατηγορουμένη την ώρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Alpha.

Την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου στεκόταν με θάρρος και δύναμη μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες αναζητώντας τη δικαίωσή της, η καθ’ ομολογίαν δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι αποφάσισε να μην παραστεί στο δικαστήριο, αλλά να εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους της.

βιτριόλι κατηγορουμένη

Η κατηγορουμένη είχε μεταχθεί από τις φυλακές της Θήβας όπου κρατείται, στις φυλακές του Κορυδαλλού, αποκλειστικά για τη δίκη. Δεν εντάχθηκε στον γενικό πληθυσμό, δηλαδή με τις υπόλοιπες κρατούμενες, αλλά κρατήθηκε σε κελί Covid, όπου κρατούνται, βάσει πρωτοκόλλου, όσοι φτάνουν από άλλες φυλακές.

Στον εν λόγω χώρο υπήρχε τηλεόραση και έτσι η δράστις της επίθεσης είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί live τα όσα εξελίσσονταν έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ