Επίθεση με βιτριόλι: Η μαρτυρία φίλης της 36χρονης κατηγορούμενης για τις χαρτορίχτρες – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας πολύ καλής φίλης της 36χρονης κατηγορούμενης της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εκπομπή “Live News”, η γυναίκα αυτή γνώριζε ότι η καθ’ ομολογίαν δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι επισκεπτόταν συχνά χαρτορίχτρες, προκειμένου να της πουν το μέλλον. Η φίλης της Έφης την περιγράφει ως μια δυναμική γυναίκα, της οποίας όμως «κολλούσε το μυαλό της».

«Δεν θέλω το κακό της, αλλά… “κόλλαγε” το κεφάλι της. Αν είχε ανθρώπους δίπλα της, να τη συμβουλέψουν, να της βάλουν μια φωνή και να τη συνεφέρουν, συνερχόταν. Αν τώρα, “κόλλησε” το κεφάλι της με την Ιωάννα και υπήρχαν άνθρωποι δίπλα της να της ενισχύουν την ιδέα… ε “μπούκωσε” το κεφάλι της και το ‘κανε. Συνήθως “μπούκωνε”, αλλά βασανιζόταν η ίδια» ανέφερε η φίλη της Έφης.

επίθεση με βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: Η φίλη της 36χρονης περιέγραψε όσα η κατηγορούμενη της έλεγε από τις επισκέψεις της στη χαρτορίχτρα

«Μου είχε πει ότι πήγαινε στη χαρτορίχτρα και το είχαμε συζητήσει. Της έπαιρνε 50 ευρώ την επίσκεψη. Έλεγε ότι είναι μια μεγάλη γυναίκα, η οποία είναι πολύ καλή στο να ρίχνει τα ταρώ. Ξέρω μάλιστα, ότι είχε πάει και παλιότερα για να ρωτήσει και για κάποιο συγγενικό της πρόσωπο, όχι μόνο για τους άνδρες που ενδιαφερόταν. Τα μαντζούνια δεν τα ξέρω καθόλου. Δεν μου είχε αναφέρει τίποτα. Τώρα, τι της έκανε αυτή η γριά με την άμμο από την πυραμίδα… τι να πω;» τόνισε.

Επίθεση με βιτριόλι: Για άλλον άνδρα πήγαινε η κατηγορούμενη στη χαρτορίχτρα

Η φίλη της Έφης τόνισε ότι οι επισκέψεις στην χαρτορίχτρα γίνονταν για κάποιον άλλον άνδρα και όχι για εκείνον που αρχικά θεωρήθηκε ότι είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι.

«Οι συνομιλίες της με τη χαρτορίχτρα δεν αφορούσαν την υπόθεση του Ν…. Είναι δεδομένο αυτό. Αφορούσαν κάποιον άλλο. Τον Ν…. τον γνώρισε αργότερα. Και μάλιστα, της είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει σοβαρή σχέση κι όταν η 36χρονη είχε ζητήσει τη γνώμη μου, της είχα πει “μην επενδύεις”. Τότε που ξέρω εγώ ότι πήγαινε στην χαρτορίχτρα, ενδιαφερόταν για έναν άλλον άνδρα, με τον οποίο, μάλιστα, ήταν στις αρχές της γνωριμίας. Δεν είχαν σχέση. Δυο-τρεις φορές είχαν βγει. Το ξέρω 100% εγγυημένα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίθεση με βιτριόλι

«Χρειαζόταν κάποιον να τη “μαζεύει”»

Στο κακό που έχει προκαλέσει η 36χρονη με την ομολογουμένη πράξη της και στην οικογένειά της, αναφέρθηκε η φίλη της, ενώ ισχυρίζεται ότι την Ιωάννα η κατηγορούμενη, δεν της την είχε αναφέρει ποτέ.

«Δεν πήγα να την επισκεφτώ γιατί ήμουν θυμωμένη και ακόμα είμαι. Γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι πέρασε και η οικογένειά της και τι περνάει ακόμα. Αν και άργησε λίγο, το έχει καταλάβει. Τουλάχιστον αυτό ξέρω ότι υποστηρίζει η αδελφή της. Σέβομαι την Ιωάννα που έπαθε αυτό το κακό στα καλά καθούμενα χωρίς να φταίει σε τίποτα. Ήταν από διπλανά χωριά, αλλά ήξερε η μία την άλλη όπως όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους στην επαρχία» ανέφερε.

Η φίλη της 36χρονης, την περιγράφει ως έναν άνθρωπο που θα έκανε πάντα αυτό που είχε στο μυαλό της, χωρίς να μπορεί κάποιος να την μεταπείσει εύκολα για το αντίθετο.

«Όσο κάναμε παρέα, περίπου τέσσερα χρόνια, γιατί κάναμε καλή παρέα, ήταν ένας καλός άνθρωπος που έτρεχε πάντα να βοηθήσει, όπου υπήρχε ανάγκη. Τέτοιες συμπεριφορές, εμένα προσωπικά δε μου είχε βγάλει. Ίσως γιατί ήμουν λίγο πιο αυστηρή με αυτά τα ζητήματα, ίσως γιατί της φώναζα μερικές φορές και τη μάλωνα για να είναι πιο λογική, να μη σκέφτεται πράγματα που δεν ισχύουν. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος λειτουργούσε καθαρά, με αυτό που είχε βάλει στο κεφάλι της».

Η μαρτυρία της γυναίκας αυτής έρχεται να σκιαγραφήσει με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες το προφίλ της 36χρονης που πήρε το βιτριόλι στα χέρια της και περιέλουσε με αυτό την Ιωάννα.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.