Επίθεση με βιτριόλι: “Η Ιωάννα έχει επικοινωνία με φίλους της” – Τι λέει ο αδελφός της

Τον δικό της Γολγοθά εξακολουθεί να ανεβαίνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δέχτηκε φρικτή επίθεση με βιτριόλι, στις 20 Μαΐου του 2020, στην Καλλιθέα. Η ζωή της Ιωάννας άλλαξε για πάντα, καθώς όλο αυτό το διάστημα έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις αποκατάστασης λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων που προκάλεσε στο πρόσωπο και το σώμα της το καυστικό υγρό.

Χθες δημοσιεύτηκε η πρώτη φωτογραφία της έπειτα από την βάρβαρη επίθεση που δέχτηκε, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!. “Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει”, είπε η Ιωάννα αναφερόμενη στην 35χρονη ιδιωτική υπάλληλο δικηγορικού γραφείου, που φέρεται ως δράστης της επίθεσης.

Η Ιωάννα χρειάζεται να φορά τις περισσότερες ώρες της ημέρας μία ειδική μάσκα, όπως εξήγησε η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου. “Αυτή η μάσκα είναι μια μάσκα κατασκευασμένη ειδικά για την Ιωάννα και για όσους εγκαυματίες έχουν καεί στο πρόσωπο που πιέζει τις ουλές έτσι ώστε να μην γίνουν υπερτροφικές και να μην φουσκώσουν πολύ”, δήλωσε στο Mega η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο και πρόσθεσε: “Δίνει μια κατεύθυνση στις ίνες κολλαγόνου πιέζοντάς τες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο και να μειωθούν οι ουλές. Να γίνει δηλαδή πιο μαλακό το δέρμα, να έχει δυνατότητες καλύτερες κινήσεις, γιατί τα εγκαύματα αφήνουν ουλές οι οποίες είναι άσχημες φουσκώνουν και τραβούν το πρόσωπο σε διάφορες κατευθύνσεις”.

“Η αδελφή μου το έχει αποδεχτεί”

Σε σημερινές δηλώσεις του στην εκπομπή T-Live, ο αδελφός της Ιωάννας υπογράμμισε ότι όλη η οικογένεια και οι φίλοι της είναι στο πλευρό της και βρίσκονται εν αναμονή του δικαστηρίου. Μάλιστα, όπως αναφέρει, αρκετοί φίλοι την επισκέπτονται καθώς η ίδια δεν μπορεί να βγει έξω.

“Η αδελφή μου το έχει αποδεχτεί και ψάχνει για το καλύτερο. Να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε για το καλύτερο. Έχει επικοινωνία με φίλους της, τη βλέπουν κάποια άτομα, εννοείται μέσα στο σπίτι με όλα αυτά που γίνονται προσεχτικά”, είπε ο αδελφός της.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, “η μητέρα μας, όλη η οικογένειά της είμαστε δίπλα της. Σίγουρα τη στηρίζουν και κάποιοι φίλοι της. Είμαστε στην αναμονή να ξεκινήσει το δικαστήριο και κάνουμε όλοι μας υπομονή να κλείσει ο φάκελος και να οριστεί η ημερομηνία”.

“Δεν είναι ‘Άρλεκιν’ – Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει”

Τον περασμένο Δεκέμβριο, σε μήνυμά της, η Ιωάννα είχε πει απευθυνόμενη στην κατηγορουμένη: “Η υπεράσπιση εκφέρει διαρκώς άποψη για το αν υπάρχει συνεργός ή όχι, αν η πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν δολοφονία ή όχι, και ακόμη αποφαίνεται για την ύπαρξη ή μη των ευρημάτων της έρευνας. Μήπως συμμετέχει και αυτή στις έρευνες; Οπότε ας μας ενημερώσει. Εκτός αν έχει μιλήσει επιτέλους η κατηγορούμενη, διότι κατά δήλωση του συνηγόρου της, αρνείται ακόμη και τώρα να πει οτιδήποτε. Δεν είναι «Άρλεκιν». Πρόκειται για την ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιο της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο”.

Ο νομικός παραστάτης της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στη Realnews είχε πει: “Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η κατηγορούμενη, μετά το αποτρόπαιο έγκλημα και αφού δεν κατάφερε να αφαιρέσει τη ζωή της Ιωάννας, αναζητούσε τρόπο να εισέλθει στο νοσοκομείο και να τη δολοφονήσει. Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες ότι αναζητούσε στο διαδίκτυο υγρό το οποίο, αν χορηγηθεί, να είναι θανατηφόρο και μη ανιχνεύσιμο. Μένει να δούμε αν τα ανωτέρω θα εισφέρουν στην ανάκριση”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ